Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Спорт и рекреација

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  banner
  Слика на Подлога за вежбање Јога

  Подлога за вежбање Јога

  Удобна подлога за вежбање. Димензии: 173х61.
  ден 399,00
  Слика на Трицикл Biser Import TR235 3612

  Трицикл Biser Import TR235 3612

  Детски трицикал наменет за деца кои можат самостојно да управуваат и седат. Карактеристики: Метален рам Метални рачки Пластични педали Гумени тркала Димензии: 60х35х40см
  ден 945,00
  Слика на Тротинет SC-C 8964

  Тротинет SC-C 8964

  Екстра модeрен, шарен, лесен и високо квалитетен детски тротинет на 3 тркала. Лесен за склопување и транспорт кога вашето дете ќе се умори. Димензии: 55x75x27cm
  ден 1.119,00
  Слика на Детски велосипед Rider 16" vel BS1202110

  Детски велосипед Rider 16" vel BS1202110

  Детски велосипед дизајниран за помали деца имаат помошни тркала што лесно се отстрануваат, како и заштитна рачка Карактеристики: 16” Велосипед Две кочници Меко Седиште Помошни Тркала Алумински Бандаши Наменет за возраст 3-8год.
  ден 4.199,00
  Слика на Справа за вежбање JT-002 89876

  Справа за вежбање JT-002 89876

  Супер справа за вежбање, направете многу вежби без да посетите теретана, а сепак да имате одличен тренинг. Претворете го Вашиот дом во вистинска теретана и затегнете го целото Вашето тело.
  ден 219,00
  Слика на Тротинет SC-B 8963

  Тротинет SC-B 8963

  Екстра модeрен, шарен, лесен и високо квалитетен детски тротинет на 3 тркала. Лесен за склопување и транспорт кога вашето дете ќе се умори.
  ден 729,00
  Слика на Детски велосипед Rider 12" со помошни тркала FN16154 8818

  Детски велосипед Rider 12" со помошни тркала FN16154 8818

  Детски велосипед дизајниран за помали деца имаат помошни тркала што лесно се отстрануваат, како и заштитна рачка Карактеристики: 12” Велосипед Две кочници Меко Седиште Помошни Тркала Алумински Бандаши Наменет за возраст 3-6год.
  ден 3.555,00
  Слика на Детски велосипед Rider 16" со помошни тркала FN16154 8819

  Детски велосипед Rider 16" со помошни тркала FN16154 8819

  Детски велосипед дизајниран за помали деца имаат помошни тркала што лесно се отстрануваат, како и заштитна рачка Карактеристики: 16” Велосипед Две кочници Меко Седиште Помошни Тркала Алумински Бандаши Наменет за возраст 3-8год.
  ден 4.199,00
  Слика на Детски велосипед Rider 20"BS1202 8823

  Детски велосипед Rider 20"BS1202 8823

  Детски велосипед Карактеристики: 20” Велосипед Две кочници Меко Седиште Метален рам Алумински Бандаши Наменет за возраст 5-10год.
  ден 4.699,00
  Слика на Детски велосипед Rider 20" FN16154 8820

  Детски велосипед Rider 20" FN16154 8820

  Велосипед за поголеми деца кои можат самостојно да раководат. Карактеристики: 20” Велосипед Две кочници Меко Седиште Метален рам Алумински Бандажи Наменет за возраст 5-10год.
  ден 4.699,00
  Слика на Трицикл Biser Import 5166

  Трицикл Biser Import 5166

  Детски трицикал наменет за деца кои можат самостојно да управуваат и седат. Карактеристики: Метален рам Метални рачки Пластични педали Гумени тркала Со корпи за складирање Димензии: 70x40x47cm
  ден 945,00
  Слика на Трицикл Biser Import TR606D 3610

  Трицикл Biser Import TR606D 3610

  Детски трицикал со две седишта наменет за деца кои можат самостојно да управуваат и седат. Карактеристики: Метален рам Метални рачки Пластични педали Гумени тркала
  ден 1.755,00
  Слика на Детски велосипед Sport STAR 16" 201-16" 150025

  Детски велосипед Sport STAR 16" 201-16" 150025

  Детски велосипед дизајниран за помали деца имаат помошни тркала што лесно се отстрануваат, како и заштитна рачка Карактеристики: 16” Велосипед Две кочници Меко Седиште Помошни Тркала Алумински Бандаши Наменет за возраст 3-8год.
  ден 4.759,00
  Слика на Детски велосипед Sport STAR 16"199-16" 150021

  Детски велосипед Sport STAR 16"199-16" 150021

  Детски велосипед дизајниран за помали деца имаат помошни тркала што лесно се отстрануваат, како и заштитна рачка Карактеристики: 16” Велосипед Две кочници Меко Седиште Помошни Тркала Алумински Бандаши Наменет за возраст 3-8год.
  ден 4.759,00
  Слика на Детски велосипед Sport STAR 20"199-20"150023

  Детски велосипед Sport STAR 20"199-20"150023

  Детски велосипед дизајниран за помали деца имаат помошни тркала што лесно се отстрануваат, како и заштитна рачка Карактеристики: 20” Велосипед Две кочници Меко Седиште Помошни Тркала Алумински Бандаши Наменет за возраст 5-15год.
  ден 5.255,00
  Слика на Детски велосипед Rider 12" со помошни тркала BS1210 Happy Bike 8802

  Детски велосипед Rider 12" со помошни тркала BS1210 Happy Bike 8802

  Детски велосипед дизајниран за помали деца имаат помошни тркала што лесно се отстрануваат, како и заштитна рачка Карактеристики: 12” Велосипед Две кочници Меко Седиште Помошни Тркала Алумински Бандажи Наменет за возраст 3-6год.
  ден 3.555,00
  Слика на Детски велосипед Rider 12" со помошни тркала BS1202 8821

  Детски велосипед Rider 12" со помошни тркала BS1202 8821

  Детски велосипед дизајниран за помали деца имаат помошни тркала што лесно се отстрануваат, како и заштитна рачка Карактеристики: 12” Велосипед Две кочници Меко Седиште Помошни Тркала Алумински Бандажи Наменет за возраст 3-6год.
  ден 3.555,00
  Слика на Детски велосипед Rider 24" 24MTB

  Детски велосипед Rider 24" 24MTB

  Велосипед за поголеми деца кои можат самостојно да раководат. Карактеристики: 24” Велосипед Две кочници Меко Седиште Метален рам Алумински Бандажи Наменет за возраст 12+ год.
  ден 9.945,00