Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Јајца

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  banner
  Слика на Јајца Шест Браќа L 10/1

  Јајца Шест Браќа L 10/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 10 јајца, големина L.
  ден 70,00
  Слика на Јајца Шест Браќа M 30/1

  Јајца Шест Браќа M 30/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 30 јајца, големина М.
  ден 169,00
  Слика на Јајца VezzeSharri L 18/1

  Јајца VezzeSharri L 18/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 18 јајца, големина L.
  ден 150,00
  Слика на Јајца VezzeSharri L 10/1

  Јајца VezzeSharri L 10/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 10 јајца, големина L.
  ден 88,00
  Слика на Јајца VezzeSharri L 6/1

  Јајца VezzeSharri L 6/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 6 јајца, големина L.
  ден 52,00
  Слика на Јајца VezzeSharri M 18/1

  Јајца VezzeSharri M 18/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 18 јајца, величина М.
  ден 145,00
  Слика на Јајца VezzeSharri M 10/1

  Јајца VezzeSharri M 10/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 10 јајца, величина М.
  ден 80,00
  Слика на Јајца Шест Браќа L 30/1

  Јајца Шест Браќа L 30/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 30 јајца, големина L.
  ден 179,00
  Слика на Јајца Шест Браќа M 10/1

  Јајца Шест Браќа M 10/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 10 јајца, големина М.
  ден 69,00
  Слика на Јајца VezzeSharri XL 10/1

  Јајца VezzeSharri XL 10/1

  Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Пакување од 10 јајца, големина XL.
  ден 94,00
  Слика на Јајца од Јапонска Препелица 12/1

  Јајца од Јапонска Препелица 12/1

  Во поново време, лековитите својства на овие јајца се истражувани од страна на бројни научници од целиот свет. Резултатите покажале дека се извонреден природен лек за лекување на бројни заболувања
  ден 85,00