Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Alpiland

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Кашкавал Alpiland 1кг Ајдамер Рефус

  Кашкавал Alpiland 1кг Ајдамер Рефус

  Alpiland ајдамер-полутврдо сирење со бледожолта внатрешност и завиткани во жолти или црвени парафински обвивки. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-10гр.
  ден 375,00
  Слика на Кашкавал Alpiland Ајдамер Вакум

  Кашкавал Alpiland Ајдамер Вакум

  Alpiland ајдамер-полутврдо сирење со бледожолта внатрешност и завиткани во жолти или црвени парафински обвивки.
  ден 315,00
  Слика на Моцарела Alpiland 1кг Рефус

  Моцарела Alpiland 1кг Рефус

  Моцарелата е заштитен италијански прозивод кој наоѓа широка употреба во гастрономијата. Моцарелата е најдоброто сирење за пица. Полурастителен производ. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-10гр.
  ден 399,00