Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Bake Rolls

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Двопек Bake Rolls 160гр Salt

  Двопек Bake Rolls 160гр Salt

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус. Со вкус на сол.
  ден 50,00
  Слика на Двопек Bake Rolls 80гр Pizza

  Двопек Bake Rolls 80гр Pizza

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус. Со вкус на пица.
  ден 29,00
  Слика на Двопек Bake Rolls 160гр Pizza

  Двопек Bake Rolls 160гр Pizza

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус. Со вкус на пица.
  ден 50,00
  Слика на Двопек Bake Rolls 80гр Cheese & Spinach

  Двопек Bake Rolls 80гр Cheese & Spinach

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус. Со вкус на кашкавал и спанаќ.
  ден 29,00
  Слика на Двопек Bake Rolls 80гр Bacon

  Двопек Bake Rolls 80гр Bacon

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус. Со вкус на сланина.
  ден 29,00
  Слика на Двопек Bake Rolls 80гр Tomato-Olive

  Двопек Bake Rolls 80гр Tomato-Olive

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус! Со вкус на домати и маслинки
  ден 29,00
  Слика на Двопек Bake Rolls 80гр Salt

  Двопек Bake Rolls 80гр Salt

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус. Со вкус на сол.
  ден 29,00
  Слика на Двопек Bake Rolls 80гр Bran Chilly

  Двопек Bake Rolls 80гр Bran Chilly

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус. Со вкус на чили.
  ден 30,00
  Слика на Двопек Bake Rolls 80гр Bran Pizza

  Двопек Bake Rolls 80гр Bran Pizza

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус. Со вкус на пица.
  ден 30,00
  Слика на Двопек Bake Rolls 80гр Bran Salt

  Двопек Bake Rolls 80гр Bran Salt

  Тенко исечен, двојно печен, екстра крцкав двопек зачинет со билки и зачини за уникатен вкус. Со вкус на сол.
  ден 30,00