Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Canbebe

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Пелени Canbebe 45пар. Midi No.3 (4-9кг)

  Пелени Canbebe 45пар. Midi No.3 (4-9кг)

  “CANBEBE за секое бебе" е новото руво. За поголема удобност за вашето бебе и безгрижни мајки. Новиот специјален триканален систем во составот на пелените Canbebe, придонесува за двојно побрза апсорпција, така што течностите многу брзо навлегуваат длабоко во пелената каде што остануваат заробени, со што драстично се намалува шансата од протекување надвор од пелената
  ден 359,00
  Слика на Пелени Canbebe 52пар. Mini Jumbo No.2 (3-6кг)

  Пелени Canbebe 52пар. Mini Jumbo No.2 (3-6кг)

  “CANBEBE за секое бебе" е новото руво. За поголема удобност за вашето бебе и безгрижни мајки. Новиот специјален триканален систем во составот на пелените Canbebe, придонесува за двојно побрза апсорпција, така што течностите многу брзо навлегуваат длабоко во пелената каде што остануваат заробени, со што драстично се намалува шансата од протекување надвор од пелената
  ден 339,00
  Слика на Пелени Canbebe 62пар. Newborn No.1 (2-5кг)

  Пелени Canbebe 62пар. Newborn No.1 (2-5кг)

  Дајте му на вашето новородено бебе најдобро во однос на памперсите со помош на новопардените новородени Канбебе umамбо. Достапно во бр.1, големината е совршена за новороденчиња кои имаат тежина од 2 до 5 кг.
  ден 399,00
  Слика на Пелени Canbebe 72пар. Panama Maxi Plus No.4 (9-16кг)

  Пелени Canbebe 72пар. Panama Maxi Plus No.4 (9-16кг)

  “Canbebe за секое бебе" е новото руво. За поголема удобност за вашето бебе и безгрижни мајки. Новиот специјален триканален систем во составот на пелените Canbebe, придонесува за двојно побрза апсорпција, така што течностите многу брзо навлегуваат длабоко во пелената каде што остануваат заробени, со што драстично се намалува шансата од протекување надвор од пелената.
  ден 749,00
  Слика на Пелени Canbebe 60пар. Panama Junior No.5 (11-18кг)

  Пелени Canbebe 60пар. Panama Junior No.5 (11-18кг)

  “CANBEBE за секое бебе" е новото руво. За поголема удобност за вашето бебе и безгрижни мајки. Новиот специјален триканален систем во составот на пелените Canbebe, придонесува за двојно побрза апсорпција, така што течностите многу брзо навлегуваат длабоко во пелената каде што остануваат заробени, со што драстично се намалува шансата од протекување надвор од пелената
  ден 579,00
  Слика на Пелени Canbebe 88пар. Panama Midi No.3 (4-9кг)

  Пелени Canbebe 88пар. Panama Midi No.3 (4-9кг)

  “Canbebe за секое бебе" е новото руво. За поголема удобност за вашето бебе и безгрижни мајки. Новиот специјален триканален систем во составот на пелените Canbebe, придонесува за двојно побрза апсорпција, така што течностите многу брзо навлегуваат длабоко во пелената каде што остануваат заробени, со што драстично се намалува шансата од протекување надвор од пелената.
  ден 749,00
  Слика на Пелени Canbebe 80пар. Panama Maxi No.4 (7-14кг)

  Пелени Canbebe 80пар. Panama Maxi No.4 (7-14кг)

  “Canbebe за секое бебе" е новото руво. За поголема удобност за вашето бебе и безгрижни мајки. Новиот специјален триканален систем во составот на пелените Canbebe, придонесува за двојно побрза апсорпција, така што течностите многу брзо навлегуваат длабоко во пелената каде што остануваат заробени, со што драстично се намалува шансата од протекување надвор од пелената.
  ден 749,00
  Слика на Пелени Canbebe 36пар. Extra Large No.6 (15+кг)

  Пелени Canbebe 36пар. Extra Large No.6 (15+кг)

  “CANBEBE за секое бебе" е новото руво. За поголема удобност за вашето бебе и безгрижни мајки. Новиот специјален триканален систем во составот на пелените Canbebe, придонесува за двојно побрза апсорпција, така што течностите многу брзо навлегуваат длабоко во пелената каде што остануваат заробени, со што драстично се намалува шансата од протекување надвор од пелената.
  ден 409,00
  Слика на Пелени Canbebe 52пар. Jumbo Mini No.5 (3-6кг)

  Пелени Canbebe 52пар. Jumbo Mini No.5 (3-6кг)

  “CANBEBE за секое бебе" е новото руво. За поголема удобност за вашето бебе и безгрижни мајки. Новиот специјален триканален систем во составот на пелените Canbebe, придонесува за двојно побрза апсорпција, така што течностите многу брзо навлегуваат длабоко во пелената каде што остануваат заробени, со што драстично се намалува шансата од протекување надвор од пелената.
  ден 345,00
  Слика на Пелени Canbebe 58пар. Jumbo Maxi No.4 (7-18кг)

  Пелени Canbebe 58пар. Jumbo Maxi No.4 (7-18кг)

  “Canbebe за секое бебе" е новото руво. За поголема удобност за вашето бебе и безгрижни мајки. Новиот специјален триканален систем во составот на пелените Canbebe, придонесува за двојно побрза апсорпција, така што течностите многу брзо навлегуваат длабоко во пелената каде што остануваат заробени, со што драстично се намалува шансата од протекување надвор од пелената.
  ден 489,00
  Слика на Пелени Canbebe Pants бр. 6 Baby (16+ кг) 20пар.

  Пелени Canbebe Pants бр. 6 Baby (16+ кг) 20пар.

  Дозволете вашето бебе да ужива во часови непрекинат сон и да си игра со пелени од Canbebe Pants ! Супер апсорбирачкиот слој на нашата пелена го одржува вашето малечко суво и совршено се вклопува на вашето бебе. Canbebe Pants се погодни за сите типови кожа, што го одржува вашето бебе без осип и среќно. Бидете сигурни дека сте ја купиле вистинската големина на пелена во согласност со тежината на вашето бебе. Ја одржува кожата на вашето бебе суво, а исто така спречува истекување, осип и црвенило.
  ден 225,00