Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Carlsberg

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Пиво Carlsberg 0.5л

  Пиво Carlsberg 0.5л

  Carlsberg е пастеризирано, лесно пиво, за прв пат произведено во 1904 година. Тој е дел од данското културно наследство и е идеален пијалак за гаснење на жед. Содржи 5% алкохол.
  ден 62,00
  Слика на Пиво Carlsberg 0.33л

  Пиво Carlsberg 0.33л

  Carlsberg е пастеризирано, лесно пиво, прво произведено во 1904 година. Тој е дел од данското културно наследство и е идеален пијалок за гаснење на жед. Искусете ја хармоничната рамнотежа помеѓу пријатната горчина и сладост на јаболката, додека го консумирате ова пиво со светло златна боја и богата пена. Мирисот и аромата на пивото е мешавина од бор, лешници и киселица. Содржи 5% алкохол
  ден 66,00
  Слика на Пиво Carlsberg 0.66л

  Пиво Carlsberg 0.66л

  Carlsberg е пастеризирано, лесно пиво, произведено за прв пат во 1904 година. Тој е дел од данското културно наследство и е идеален пијалок за гаснење на жед. Искусете ја хармоничната рамнотежа помеѓу пријатната горчина и сладост на јаболката, додека го консумирате ова пиво со светло златна боја и богата пена. Мирисот и аромата на пивото е мешавина од бор, лешници и киселица. Како еден од начините да се влијае на сузбивање на неодговорната потрошувачка на алкохол, сите производи од портфолиото на Карлсберг Србија содржат симболи за одговорна потрошувачка на пиво.
  ден 79,00