Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Cedevita

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Инстант сок Cedevita 200гр Лимон

  Инстант сок Cedevita 200гр Лимон

  Добро познатата кисело-слатка комбинација на вкусот на „цедевита лимон“ е одличен избор, но и одличен, сигурен извор на витамини на кои можете да се потпрете во текот на целата година
  ден 75,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 500гр Лимон

  Инстант сок Cedevita 500гр Лимон

  Добро познатата кисело-слатка комбинација на вкусот на „цедевита лимон“ е одличен избор, но и одличен, сигурен извор на витамини на кои можете да се потпрете во текот на целата година
  ден 187,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 200гр Портокал

  Инстант сок Cedevita 200гр Портокал

  Генерациски најпознатиот, најбаран и омилен извор на витамини со природна арома на портокал, толку е популарен дека поради него заштитниот знак на Cedevitа е од портокалова боја. Сите ќе се сложат: Cedevitа портокал е “Таа Cedevitа ”!
  ден 75,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 500гр Портокал

  Инстант сок Cedevita 500гр Портокал

  Генерациски најпознатиот, најбаран и омилен извор на витамини со природна арома на портокал, толку е популарен дека поради него заштитниот знак на Cedevitа е од портокалова боја. Сите ќе се сложат: Cedevitа портокал е “Таа Cedevitа ”!
  ден 187,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 200гр Limeta

  Инстант сок Cedevita 200гр Limeta

  Префинето киселка, лимета не е само неизоставна состојка за многу коктели, туку е и одличен извор на витамини: секако, станува збор за „цедевита“!
  ден 75,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 500гр Limeta

  Инстант сок Cedevita 500гр Limeta

  Префинето киселка, лимета не е само неизоставна состојка за многу коктели, туку е и одличен извор на витамини: секако, станува збор за „цедевита“!
  ден 187,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 340мл Портокал

  Инстант сок Cedevita 340мл Портокал

  Помодерна, поубава, попрактична! Новото пакување на твојата омилена Цедевита може да се пофали со единствен механизам за отворање, кое со отстранување на заштитната лентичка и притискање на чепот надоле, овозможува активирање на производот и нуди потполна функционалност од 9 витамини во рамките на свежо подготвениот производ. Секој сегмент на производот внимателно го осмисливме за да ви овозможиме полесно конзумирање без оглед каде се наоѓате.
  ден 57,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 340мл Лимон

  Инстант сок Cedevita 340мл Лимон

  Добро познатата кисело-слатка комбинација на вкусот на „Цедевита лимон“ е одличен избор, но и одличен, сигурен извор на витамини на кои можете да се потпрете во текот на целата година.
  ден 57,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 340мл Lime

  Инстант сок Cedevita 340мл Lime

  Префинето киселка, лимета не е само неизоставна состојка за многу коктели, туку е и одличен извор на витамини: секако, станува збор за Cedevita!
  ден 57,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 340мл Црвен портокал

  Инстант сок Cedevita 340мл Црвен портокал

  Помодерна, поубава, попрактична! Новото пакување на твојата омилена Cedevita може да се пофали со единствен механизам за отворање, кое со отстранување на заштитната лентичка и притискање на чепот надоле, овозможува активирање на производот и нуди потполна функционалност од 9 витамини во рамките на свежо подготвениот производ. Секој сегмент на производот внимателно го осмисливме за да ви овозможиме полесно конзумирање без оглед каде се наоѓате.
  ден 57,00
  Слика на Бонбони Puc Puc 5gr Јагода

  Бонбони Puc Puc 5gr Јагода

  Прав од бонбони што потпукнува со вкус на јагода.
  ден 12,00
  Слика на Бонбони Puc Puc 5gr Шумско Овошје

  Бонбони Puc Puc 5gr Шумско Овошје

  Прав од бонбони што потпукнува со вкус на шумско овошје.
  ден 12,00
  Слика на Бонбони Cedevita 19.5гр Шумско овошје

  Бонбони Cedevita 19.5гр Шумско овошје

  Мултивитамински тврди бонбони со вкус на шумско овошје.
  ден 21,00
  Слика на Инстант сок Cedevita 200гр Бозел и Лимон

  Инстант сок Cedevita 200гр Бозел и Лимон

  Благиот и сладок вкус на бозел, толку препознатлив уште од сончевите денови на нашето детство, заедно со острата нота на лимон и со избраните витамини, како да повикува на уживање во природа.
  ден 75,00
  Слика на Бонбони Cedevita 19.5гр Јаболко Kids

  Бонбони Cedevita 19.5гр Јаболко Kids

  Ново забавно руво на Cedevita. Папагалот Нарада и смешниот мајмун Наранчито ви носат вкус на јаболко со 9 витамини, што со додатокот на калциум е одличен избор за вашите најмлади.
  ден 21,00
  Слика на Бонбони Cedevita 19.5гр Портокал KIDS

  Бонбони Cedevita 19.5гр Портокал KIDS

  Ново забавно руво на Cedevita. Папагалот Нарада и смешниот мајмун Наранчито ви носат вкус на портокал со 9 витамини, што со додатокот на калциум е одличен избор за вашите најмлади.
  ден 21,00