Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Прибор за ликовно

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Блок S-Cool бр.2

  Блок S-Cool бр.2

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот. Блок број 2 е достапен во 4 различни мотиви.
  ден 27,00
  Слика на Блок S-Cool бр.2 Женски дизајни

  Блок S-Cool бр.2 Женски дизајни

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот. Блок број 2 е достапен во женски мотиви.
  ден 27,00
  Слика на Блок S-Cool бр.2 Машки дизајни

  Блок S-Cool бр.2 Машки дизајни

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот. Блок број 2 е достапен во машки мотиви.
  ден 27,00
  Слика на Блок S-Cool бр.3

  Блок S-Cool бр.3

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот. Блок број 3 е достапен во 4 различни мотиви.
  ден 32,00 ден 27,00
  Слика на Блок S-Cool бр.3 Женски дизајни

  Блок S-Cool бр.3 Женски дизајни

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот. Блок број 3 е достапен во женски мотиви.
  ден 32,00
  Слика на Блок S-Cool бр.3 Машки дизајни

  Блок S-Cool бр.3 Машки дизајни

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот. Блок број 3 е достапен во машки мотиви.
  ден 32,00
  Слика на Блок S-Cool бр.4 Женски дизајни

  Блок S-Cool бр.4 Женски дизајни

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот. Блок број 4 е достапен во 2 женски мотиви.
  ден 32,00 ден 27,00
  Слика на Блок S-Cool бр.4 Машки дизајни

  Блок S-Cool бр.4 Машки дизајни

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот. Блок број 4 е достапен во 2 машки мотиви.
  ден 32,00 ден 27,00
  Слика на Блок за скицирање бр.2 Б5

  Блок за скицирање бр.2 Б5

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Блок за скицирање бр.2
  ден 25,00
  Слика на Водени Бои 28mm 1/12

  Водени Бои 28mm 1/12

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи.
  ден 129,00
  Слика на Глина S-Cool 250гр

  Глина S-Cool 250гр

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи.
  ден 52,00
  Слика на Глина S-Cool 500гр

  Глина S-Cool 500гр

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Глина S-Cool е мека и еколошки чиста глина со висок квалитет. Големата мекост им овозможува на децата да ги направат фигурите до најситните детали. Правењето разни фигури и облици со глина им помага на најмладите при развивање на нивните моторички вештини и креативност. Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете. Достапна е и во пакување од 500гр.
  ден 75,00
  Слика на Дрвени боици Pelikan 12/1 Двобојни 24 бои

  Дрвени боици Pelikan 12/1 Двобојни 24 бои

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Двобојните дрвени боици на Pelikan имаат 2 различни бои на една боичка. Во едно пакување од 12 дрвени боици има 24 различни бои. Дрвените Боици на Pelikan се направени од дрво со највисок квалитет и пигмент од премиум квалитет. Мината кај овие боици е тешка за кршење, а притоа многу лесно се остри без да дојде до кршење или пукање. Квалитетниот пигмент овозможува лесно нанесување на бојата на хартијата без никаков напор. Овие боици имаат FSC сертификат што значи дека се еко-френдли затоа што не се направени од дрво од загрозените тропски шумски подрачја.
  ден 169,00 ден 145,00
  Слика на Дрвени боици S-Cool 12/1 Flexy

  Дрвени боици S-Cool 12/1 Flexy

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Flexy дрвени боици се направени од дрво кое е различно од останатите и дозволува одреден степен на виктање на боицата. Мината кај овие боици е тешка за кршење, а притоа многу лесно се остри без да дојде до кршење или пукање. Имаат ергономски хексагонален облик што овоможува поудобно држење при цртање и боење. Квалитетниот пигмент овозможува лесно нанесување на бојата на хартијата без никаков напор.
  ден 79,00
  Слика на Колаж самолеплив Б5

  Колаж самолеплив Б5

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Колаж самолеплива хартија во 10 различни бои.
  ден 72,00 ден 62,00
  Слика на Пластелин S-Cool 200гр 10 бои

  Пластелин S-Cool 200гр 10 бои

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи.
  ден 79,00 ден 67,00
  Слика на Темперни Бои S-Cool 6ml 1/12

  Темперни Бои S-Cool 6ml 1/12

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи.
  ден 172,00 ден 145,00
  Слика на Фломастери S-Cool 12/1 Triangular

  Фломастери S-Cool 12/1 Triangular

  Подгответе се за среќен почеток на новата учебна година! Одберете дел од широкиот асортиман на производи. Фломастери S-Cool, наменети за цртање и боење на хартија. Имаат ергономски триангулар облик кој овозможува удобно држење и лесно цртање со нив. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете. Спакувани се во картонско пакување со 12 различни фломастери.
  ден 127,00