Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Galeb

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Чоколадо Galeb 80гр Полнето Млечно

  Чоколадо Galeb 80гр Полнето Млечно

  Галеб е првата чоколада на Pionir со која пораснаа многу генерации. Полнето млечно чоколадо со млечен крем, Галеб чоколадото освојува со вкусот. Пакување од 80гр.
  ден 39,00
  Слика на Чоколадо Galeb 250гр Noisette

  Чоколадо Galeb 250гр Noisette

  Галеб е првата чоколада на Pionir со која пораснаа многу генерации. Mлечно чоколадо со лешник, Галеб чоколадото освојува со вкусот. Пакување од 250гр.
  ден 135,00
  Слика на Чоколадо Galeb 250гр Noisette 20%

  Чоколадо Galeb 250гр Noisette 20%

  Галеб е првата чоколада на Pionir со која пораснаа многу генерации. Mлечно чоколадо со лешник, Галеб чоколадото освојува со вкусот. Пакување од 250гр.
  ден 175,00
  Слика на Чоколадо Galeb 250гр Млечно

  Чоколадо Galeb 250гр Млечно

  Галеб е првото чоколадо на Пионир. Ситно, кремасто и неодоливо чоколадо со вкус и изглед. Пакување од 250гр.
  ден 125,00
  Слика на Чоколадо Galeb 200гр Цели Лешници

  Чоколадо Galeb 200гр Цели Лешници

  Galeb е првата чоколада на Pionir со која пораснаа многу генерации. Mлечно чоколадо со цел лешник, Galeb чоколадото освојува со вкусот.
  ден 112,00
  Слика на Чоколадо Galeb 200гр Цели Лешници

  Чоколадо Galeb 200гр Цели Лешници

  Galeb е првата чоколада на Pionir со која пораснаа многу генерации. Mлечно чоколадо со цел лешник, Galeb чоколадото освојува со вкусот.
  ден 116,00