Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Грозд

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Мастика Грозд 0.5л

  Мастика Грозд 0.5л

  Мастика Грозд е македонски ликер со вкус на анасон. Тоа е 100% природен дестилат за вино, кој се внесува со природни состојки, вклучително и ливаден мед, есенцијално масло од семе од анасон и е збогатен со ароматични и лековити растенија. Безбоен ликер од ракија од грозје со многу изразен и остар мирис и богат вкус на анасон. Содржи 43% алкохол.
  ден 309,00
  Слика на Вино Грозд 2л Вранец

  Вино Грозд 2л Вранец

  Грозд Вранец трпезно суво црвено вино во пластично шише 2л. Многу суво, полно квалитетно црвено вино со интензивна црвена боја на рубин. Македонското црвено вино најдобро се служи со оброк на 16-18 степени Целзиусови. Алкохол: 11,5%
  ден 112,00
  Слика на Мастика Грозд 1л

  Мастика Грозд 1л

  Мастика Грозд е македонски ликер со вкус на анасон. 100% природен дестилат за вино кој се внесува со природни состојки, вклучително и ливаден мед, есенцијално масло од семе од анасон и е збогатен со ароматични и лековити растенија. Безбоен ликер од ракија од грозје со многу изразен и остар мирис и богат вкус на анасон. Кога се меша со вода, безбојната мастика се трансформира во магична синкаво-бела боја. Содржи 43% алкохол.
  ден 589,00
  Слика на Мастика Грозд 0.5л

  Мастика Грозд 0.5л

  Преработен капка по капка преку 10 стапки јаглен од јаворов шеќер, а потоа созреан во рачно изработени буриња. Направен од пченка, 'рж и слад јачмен и се дестилира во бакарна апаратура. Содржи 40% алкохол.
  ден 325,00
  Слика на Мастика Грозд 0.1л

  Мастика Грозд 0.1л

  Мастика Грозд е македонски ликер со вкус на анасон. 100% природен дестилат за вино кој се внесува со природни состојки, вклучително и ливаден мед, есенцијално масло од семе од анасон и е збогатен со ароматични и лековити растенија. Безбоен ликер од ракија од грозје со многу изразен и остар мирис и богат вкус на анасон. Кога се меша со вода, безбојната мастика се трансформира во магична синкаво-бела боја. Содржи 43% алкохол.
  ден 79,00