Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Kotányi

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Лук Kotányi 40гр Во прав

  Лук Kotányi 40гр Во прав

  Лукот има остар мирис и вкус, огнено-сладок. За специјалитетите на медитеранската и азиската кујна, лукот е неопходна состојка. Зачини од лук Kotányi зачини како свежо мелен лук.
  ден 107,00
  Слика на Зачин Kotányi Мелница 33гр Француска мешавина

  Зачин Kotányi Мелница 33гр Француска мешавина

  Готвењето е уметност, а сите кои уживаат во него, особено внимание обрнуваат на додатоците на јадењата кои ги користат при создавањето уметнички дела. За секој готвач, од незаменлива вредност е добриот додаток на јадењата.
  ден 119,00
  Слика на Зачин Kotányi Мелница 48гр Италијанска мешавина

  Зачин Kotányi Мелница 48гр Италијанска мешавина

  Готвењето е уметност, а сите кои уживаат во него, особено внимание обрнуваат на додатоците на јадењата кои ги користат при создавањето уметнички дела. За секој готвач, од незаменлива вредност е добриот додаток на јадењата.
  ден 119,00
  Слика на Зачин Kotányi Мелница 40гр Медитеранска мешавина

  Зачин Kotányi Мелница 40гр Медитеранска мешавина

  Готвењето е уметност, а сите кои уживаат во него, особено внимание обрнуваат на додатоците на јадењата кои ги користат при создавањето уметнички дела. За секој готвач, од незаменлива вредност е добриот додаток на јадењата.
  ден 119,00
  Слика на Зачин Kotányi 110гр Пилешко во тегличка

  Зачин Kotányi 110гр Пилешко во тегличка

  Готвењето е уметност, а сите кои уживаат во него, особено внимание обрнуваат на додатоците на јадењата кои ги користат при создавањето уметнички дела. За секој готвач, од незаменлива вредност е добриот додаток на јадењата.
  ден 82,00
  Слика на Зачин Kotányi 50гр Кари во тегличка

  Зачин Kotányi 50гр Кари во тегличка

  Готвењето е уметност, а сите кои уживаат во него, особено внимание обрнуваат на додатоците на јадењата кои ги користат при создавањето уметнички дела. За секој готвач, од незаменлива вредност е добриот додаток на јадењата.
  ден 82,00
  Слика на Зачин Kotányi 50гр Чили во тегличка

  Зачин Kotányi 50гр Чили во тегличка

  Готвењето е уметност, а сите кои уживаат во него, особено внимание обрнуваат на додатоците на јадењата кои ги користат при создавањето уметнички дела. За секој готвач, од незаменлива вредност е добриот додаток на јадењата.
  ден 82,00
  Слика на Зачин Kotányi 25гр Медитеранска мешавина

  Зачин Kotányi 25гр Медитеранска мешавина

  Готвењето е уметност, а сите кои уживаат во него, особено внимание обрнуваат на додатоците на јадењата кои ги користат при создавањето уметнички дела. За секој готвач, од незаменлива вредност е добриот додаток на јадењата.
  ден 82,00
  Слика на Зачин Kotányi 19гр Мајчина душица и Темјан

  Зачин Kotányi 19гр Мајчина душица и Темјан

  Готвењето е уметност, а сите кои уживаат во него, особено внимание обрнуваат на додатоците на јадењата кои ги користат при создавањето уметнички дела. За секој готвач, од незаменлива вредност е добриот додаток на јадењата.
  ден 82,00
  Слика на Зачин Kotányi 40гр Магдонос во тегличка

  Зачин Kotányi 40гр Магдонос во тегличка

  Готвењето е уметност, а сите кои уживаат во него, особено внимание обрнуваат на додатоците на јадењата кои ги користат при создавањето уметнички дела. За секој готвач, од незаменлива вредност е добриот додаток на јадењата.
  ден 82,00
  Слика на Зачин Kotányi 16гр за салата

  Зачин Kotányi 16гр за салата

  Билките за салата Kotányi ќе им дадат силен и свеж вкус на маринадите и преливите за салата. Оставете го преливот за салата во маринадата неколку минути.
  ден 47,00