Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Маслинки

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  banner
  Слика на Маслинки Latrovalis 360гр Kalamata Sliced

  Маслинки Latrovalis 360гр Kalamata Sliced

  Каламата маслинките доаѓаат од познатиот Каламата регион од Грција. Заоблени, полни,месести и со пријатен мирис и вкус. Тие имаат природна црно-кафеава боја и мала мекост во текстурата како што растат и созреваат на дрвото. Бојата на Каламата не е еднолична поради природниот процес и зависи од која страна на дрвото растат и нивната изложеност на сончевите зраци .Оние што се изложени на сонце повеќе се со потемна боја.
  ден 85,00
  Слика на Маслинки Elita 1кг Blond 121-140 Рефус

  Маслинки Elita 1кг Blond 121-140 Рефус

  Природни трпезни маслинки, со природен вкус и арома, дигестивни и хранливи за деца и возрасни во секој период од денот. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 185,00
  Слика на Маслинки Teksen 1кг Црни 380-410 Рефус

  Маслинки Teksen 1кг Црни 380-410 Рефус

  Природни трпезни маслинки, со природен вкус и арома, дигестивни и хранливи за деца и возрасни, во секој период од денот. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 155,00
  Слика на Маслинки Elita 1кг Natural 91-100 Рефус

  Маслинки Elita 1кг Natural 91-100 Рефус

  Природни трпезни маслинки, со природен вкус и арома, дигестивни и хранливи за деца и возрасни во секој период од денот. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 299,00
  Слика на Маслинки Elita 1кг Natural 161-180 Рефус

  Маслинки Elita 1кг Natural 161-180 Рефус

  Природни трпезни маслинки, со природен вкус и арома, дигестивни и хранливи за деца и возрасни, во секој период од денот. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 235,00
  Слика на Маслинки Latrovalis 1кг Natural 101-110 Рефус

  Маслинки Latrovalis 1кг Natural 101-110 Рефус

  Природни трпезни маслинки, со природен вкус и арома, дигестивни и хранливи за деца и возрасни, во секој период од денот. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 295,00
  Слика на Маслинки Latrovalis 1кг Konfit 111-120 Рефус

  Маслинки Latrovalis 1кг Konfit 111-120 Рефус

  Природни трпезни маслинки, со природен вкус и арома, дигестивни и хранливи за деца и возрасни, во секој период од денот. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 175,00
  Слика на Паста од маслинки Latrovalis 840гр Black

  Паста од маслинки Latrovalis 840гр Black

  Паста од префинети грчки зелени маслинки со неодолив вкус.
  ден 129,00
  Слика на Паста од маслинки Latrovalis 840гр Green

  Паста од маслинки Latrovalis 840гр Green

  Паста од префинети грчки црни маслинки со неодолив вкус.
  ден 129,00
  Слика на Маслинки 5-ка 500гр Kalamata

  Маслинки 5-ка 500гр Kalamata

  Каламата маслинките доаѓаат од познатиот Каламата регион од Грција. Заоблени, полни,месести и со пријатен мирис и вкус. Тие имаат природна црно-кафеава боја и мала мекост во текстурата како што растат и созреваат на дрвото. Бојата на Каламата не е еднолична поради природниот процес и зависи од која страна на дрвото растат и нивната изложеност на сончевите зраци. Оние што се изложени на сонце повеќе се со потемна боја.
  ден 165,00
  Слика на Маслинки Elita 1кг Каламата 141-160 Рефус

  Маслинки Elita 1кг Каламата 141-160 Рефус

  Природни трпезни маслинки, со природен вкус и арома, дигестивни и хранливи за деца и возрасни, во секој период од денот. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 289,00