Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Metro

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Ослиќ Metro 500гр Филети Лист

  Ослиќ Metro 500гр Филети Лист

  Свежо зармзнати ослиќ филети лист во пакување од 500гр.
  ден 185,00
  Слика на Ослиќ Metro 800гр

  Ослиќ Metro 800гр

  Свежо замрзнат ослиќ во пакување од 800гр.
  ден 169,00
  Слика на Папалина Metro 800гр

  Папалина Metro 800гр

  Свежо замрзнати папалини во пакување од 800гр.
  ден 69,00
  Слика на Скуша Metro 1кг

  Скуша Metro 1кг

  Замрзната морска риба - скуша. Тежина на парче: 200-400гр во пакување од 1кг. Цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 189,00
  Слика на Лосос Metro 600гр Котлети

  Лосос Metro 600гр Котлети

  Свежо замрзнати лосос котлети во пакување од 600гр.
  ден 275,00
  Слика на Панга Metro 800гр Филети

  Панга Metro 800гр Филети

  Свежо замрзнати панга филети во пакување од 800гр.
  ден 175,00
  Слика на Ракчиња Metro 400гр Чистени

  Ракчиња Metro 400гр Чистени

  Замрзнати чистени ракчиња во пакување од 400гр.
  ден 335,00
  Слика на Школки Metro 400гр Чистени

  Школки Metro 400гр Чистени

  Чистени школки во пакување од 400гр.
  ден 165,00
  Слика на Морски плодови Metro 400гр Коктел

  Морски плодови Metro 400гр Коктел

  Коктел од замрзнати морски плодови во пакување од 400гр.
  ден 235,00
  Слика на Свежа риба METRO 2кг Бранцин (Лаврак)

  Свежа риба METRO 2кг Бранцин (Лаврак)

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна слатководна и морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.440,00
  Слика на Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 1.5кг

  Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 1.5кг

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.380,00
  Слика на Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 1кг

  Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 1кг

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна слатководна и морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.188,00
  Слика на Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 400-600гр

  Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 400-600гр

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна слатководна и морска риба. Потекло: Грција
  ден 535,00
  Слика на Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 300-400гр

  Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 300-400гр

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 469,00
  Слика на Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 200-300гр

  Свеж Бранцин (Лаврак) METRO 200-300гр

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 265,00
  Слика на Свежа Орада (Ципура) METRO 1кг

  Свежа Орада (Ципура) METRO 1кг

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.069,00
  Слика на Свежа Орада (Ципура) METRO 400-600гр

  Свежа Орада (Ципура) METRO 400-600гр

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 469,00
  Слика на Свежа Орада (Ципура) METRO 300-400гр

  Свежа Орада (Ципура) METRO 300-400гр

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 469,00
  Слика на Свеж Лосос METRO 6/7кг

  Свеж Лосос METRO 6/7кг

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 785,00
  Слика на Свежи ракчиња METRO Големи

  Свежи ракчиња METRO Големи

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 949,00
  Слика на Свежи ракчиња METRO Мали

  Свежи ракчиња METRO Мали

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 425,00
  Слика на Свежи ракчиња METRO Tigar

  Свежи ракчиња METRO Tigar

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.745,00
  Слика на Свежа лигња METRO Голема

  Свежа лигња METRO Голема

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 455,00
  Слика на Свеж октопод METRO 1.8кг

  Свеж октопод METRO 1.8кг

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.159,00
  Слика на Свеж октопод METRO 500-1000гр

  Свеж октопод METRO 500-1000гр

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 899,00
  Слика на Свежа сабјарка METRO 7-20кг

  Свежа сабјарка METRO 7-20кг

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.139,00
  Слика на Свежа туна METRO Филета Жолтоперка

  Свежа туна METRO Филета Жолтоперка

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.139,00
  Слика на Свежа сардина METRO

  Свежа сардина METRO

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 229,00
  Слика на Свежи инчуни METRO Гаврос

  Свежи инчуни METRO Гаврос

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 285,00
  Слика на Свежи Шкампи METRO 1кг

  Свежи Шкампи METRO 1кг

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Данска
  ден 1.745,00
  Слика на Свежи Фагри Метро

  Свежи Фагри Метро

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба.
  ден 419,00
  Слика на Свежи Фагри METRO +1 кг

  Свежи Фагри METRO +1 кг

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба.
  ден 1.189,00
  Слика на Свежи Фагри METRO +1.5кг

  Свежи Фагри METRO +1.5кг

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба.
  ден 1.379,00
  Слика на Свежо Сипино Мастило METRO 500гр

  Свежо Сипино Мастило METRO 500гр

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Мароко
  ден 2.999,00
  Слика на Свежа Пастрмка METRO (300гр-350гр) Исчистена на тацна

  Свежа Пастрмка METRO (300гр-350гр) Исчистена на тацна

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба.
  ден 355,00
  Слика на Свеж Лосос METRO котлети

  Свеж Лосос METRO котлети

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Бројот на парчиња во пакувањето може да варира во зависност од грамажата на парчето.
  ден 1.139,00
  Слика на Свеж Бранцин (Лаврак) METRO

  Свеж Бранцин (Лаврак) METRO

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна слатководна и морска риба. Потекло: Грција
  ден 829,00
  Слика на Свежа Орада (Ципура) METRO Исчистена на тацна

  Свежа Орада (Ципура) METRO Исчистена на тацна

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна слатководна и морска риба. Потекло: Грција
  ден 829,00
  Слика на Пастрмка Metro 1kg 250-350 Tropic

  Пастрмка Metro 1kg 250-350 Tropic

  Пастрмката е здрав и хранлив продукт, кој зазема важно место во урамнотежената и правилната исхрана. Богата е со протеини, кои се потребни за нормален раст и развој, таа е одличен извор на фосфор, селен, а истовремено содржи повеќе од 10% од дневно препорачаното количество железо. Оваа риба има високо квалитетно месо богато со омега 3 масти. Производот е на мерење во вакуум пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 345,00
  Слика на Свеж турбот METRO 1000гр

  Свеж турбот METRO 1000гр

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.145,00
  Слика на Свежа Солеа METRO 400-1000гр Лист

  Свежа Солеа METRO 400-1000гр Лист

  Уживајте во разновидната понуда од свежа и квалитетна морска риба. Потекло: Грција
  ден 1.189,00