Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Мик

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Месен нарезок Мик 150гр Свински

  Месен нарезок Мик 150гр Свински

  Највкусните парчиња свинско или говедско месо прават парче месо - омилено за појадок, излети и кампување. Мик Свети Николе свински месен нарезок во конзерва.
  ден 42,00
  Слика на Месен нарезок Мик 150гр Сендвич појадок

  Месен нарезок Мик 150гр Сендвич појадок

  Највкусните парчиња свинско месо - омилено за појадок, излети и кампување.
  ден 35,00
  Слика на Гулаш Мик 400гр Говедски

  Гулаш Мик 400гр Говедски

  Гулаш направен од најдоброто говедско месо во сос од домати и идеална комбинација на зачини.
  ден 109,00
  Слика на Шунка Мик 150гр Свинска

  Шунка Мик 150гр Свинска

  Свинска шунка во пакување од 150гр.
  ден 41,00
  Слика на Свежа кременадла 1кг Мик Свинска

  Свежа кременадла 1кг Мик Свинска

  Свежа свинска кременадла
  ден 272,00
  Слика на Свежа плешка Мик 1кг Пандована

  Свежа плешка Мик 1кг Пандована

  Свежа свинска пандована плешка.
  ден 299,00
  Слика на Свеж бут Мик 1кг Свински Пандован

  Свеж бут Мик 1кг Свински Пандован

  Свеж свински пандован бут.
  ден 312,00
  Слика на Свежа плешка Мик 1кг Јунешка Пандована

  Свежа плешка Мик 1кг Јунешка Пандована

  Свежа јунешка пандована плешка.
  ден 499,00
  Слика на Свеж бут Мик 1кг Јунешки Пандован

  Свеж бут Мик 1кг Јунешки Пандован

  Свеж јунешки пандован бут.
  ден 522,00
  Слика на Свеж врат Мик 1кг Јунешки без коска

  Свеж врат Мик 1кг Јунешки без коска

  Свеж јунешки врат без коска.
  ден 469,00
  Слика на Свеж стек Мик 1кг Пилешки Саламурен

  Свеж стек Мик 1кг Пилешки Саламурен

  Свеж саламурен пилешки стек.
  ден 219,00
  Слика на Свежа панцета 1кг Мик Чадена

  Свежа панцета 1кг Мик Чадена

  Свежа чадена свинска панцета.
  ден 285,00
  Слика на Свеж колбас Мик 1кг За скара Вакум

  Свеж колбас Мик 1кг За скара Вакум

  Свеж колбас за скара во вакуум пакување.
  ден 219,00
  Слика на Свеж врат Мик 1кг Крашки

  Свеж врат Мик 1кг Крашки

  Свеж крашки врат.
  ден 685,00
  Слика на Свеж колбас Мик 1кг Крањски Вакум

  Свеж колбас Мик 1кг Крањски Вакум

  Свеж крањски колбас.
  ден 259,00
  Слика на Свеж кулен Мик 1кг Вакум

  Свеж кулен Мик 1кг Вакум

  Свеж кулен во вакуум пакување.
  ден 469,00
  Слика на Свежа виршла Мик 1кг Пилешка викенд

  Свежа виршла Мик 1кг Пилешка викенд

  Свежа пилешка викенд виршла.
  ден 125,00
  Слика на Свежо месо Мик 600гр Мелен микс

  Свежо месо Мик 600гр Мелен микс

  Свежо мелено месо микс
  ден 152,00
  Слика на Свежо месо Мик 1кг Говедска смеса

  Свежо месо Мик 1кг Говедска смеса

  Свежа говедска смеса.
  ден 199,00
  Слика на Свеж колбас Мик 1кг Чаен Вакум

  Свеж колбас Мик 1кг Чаен Вакум

  Свеж чаен колбас во вакумирано пакување.
  ден 459,00
  Слика на Свежа сланина Мик 1кг Чадена Хамбуршка Вакум

  Свежа сланина Мик 1кг Чадена Хамбуршка Вакум

  Свежа чадена хамбуршка сланина во вакумирано пакување.
  ден 419,00
  Слика на Свежа сланина Мик 1кг Чадена Меснета

  Свежа сланина Мик 1кг Чадена Меснета

  Свежа меснета чадена сланина.
  ден 252,00
  Слика на Свеж колбас Мик 1кг Чаден Вакум

  Свеж колбас Мик 1кг Чаден Вакум

  Свеж чаден колбас во вакуум пакување.
  ден 185,00
  Слика на Димена кременадла Мик 1кг Свинска Без коска

  Димена кременадла Мик 1кг Свинска Без коска

  Свежа свинска кременадла без коска.
  ден 325,00
  Слика на Свежи ребра Мик 1кг Свински Меснати

  Свежи ребра Мик 1кг Свински Меснати

  Свежи свински меснати ребра.
  ден 285,00