Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  O.B.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Тампони O.B. ProComfort 16/1 Normal

  Тампони O.B. ProComfort 16/1 Normal

  O.B ProComfort е дизајниран за безбедно да ја апсорбира менструалната крв, додека надворешните органи остануваат суви и чисти. Комбинираната слот технологија за сигурна заштита и уникатна мазна свила завршница за најлесно вметнување и отстранување на O.B.
  ден 155,00
  Слика на Тампони O.B. ProComfort 16/1 Mini

  Тампони O.B. ProComfort 16/1 Mini

  O.B ProComfort е дизајниран за безбедно да ја апсорбира менструалната крв, додека надворешните органи остануваат суви и чисти. Комбинираната слот технологија за сигурна заштита и уникатна мазна свила завршница за најлесно вметнување и отстранување на O.B.
  ден 155,00
  Слика на Тампони O.B. Comfort 16/1 Super

  Тампони O.B. Comfort 16/1 Super

  O.B ProComfort е дизајниран за безбедно да ја апсорбира менструалната крв, додека надворешните органи остануваат суви и чисти. Комбинираната слот технологија за сигурна заштита и уникатна мазна свила завршница за најлесно вметнување и отстранување на O.B.
  ден 155,00
  Слика на Тампони O.B. ProComfort 16/1 Super

  Тампони O.B. ProComfort 16/1 Super

  O.B ProComfort е дизајниран за безбедно да ја апсорбира менструалната крв, додека надворешните органи остануваат суви и чисти. Комбинираната слот технологија за сигурна заштита и уникатна мазна свила завршница за најлесно вметнување и отстранување на O.B.
  ден 155,00