Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Осоговски

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Кашкавал Осоговски 1кг Мешан

  Кашкавал Осоговски 1кг Мешан

  Произведен од одбрано млеко од Осоговските планини. Изработен со мешање на кравјо (80%) и овчо (20%) млеко на традиционален начин со многу внимание од врвните мајстори. Производот е на мерење во вакуум пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 409,00
  Слика на Кашкавал Осоговски 1кг Овчи

  Кашкавал Осоговски 1кг Овчи

  Произведен по традиционален рецепт од одбрано овчо млеко со потекло од Осоговието. Кашкавал со зеленикаво жолта боја, препознатлив по својата арома. Полномасен, со единствен вкус и со ферментација во посебно контролирани простории најмалку шест месеци. Производот е на мерење во вакуум пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 499,00
  Слика на Кашкавал Осоговски 1кг Козји

  Кашкавал Осоговски 1кг Козји

  Произведен од козјо млеко од Осоговските планини. Со темно жолта боја, зрел најмалку четири месеци. Не многу јак мирис, со посебен вкус и препознатлива арома. Производот е на мерење во вакуум пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 499,00
  Слика на Сирење Осоговско 1кг Кравјо Биено

  Сирење Осоговско 1кг Кравјо Биено

  Се произведува од пастеризирано млеко. Со бледо жолта боја, тврдо и солено. Зреењето се одвива со посебни техники на солење поради што се добива поголема цврстина и посебен соленкаст вкус, што го одвојува по квалитетот од другите млечни производи. Цената се однесува на килограм и истиот е во пакување од 0.4кг со разлика од +/-50гр.
  ден 359,00
  Слика на Сирење Осоговско 1кг Мешано

  Сирење Осоговско 1кг Мешано

  Се произведува со мешање на одбрано, пастеризирано кравјо и овчо млеко од фармите и бачилата на Осоговието. Со бела боја, препознатлив вкус и посебна арома. Цената се однесува на килограм и истиот е во пакување од 0.4кг со разлика од +/-50гр.
  ден 295,00
  Слика на Сирење Осоговско 1кг Овчо

  Сирење Осоговско 1кг Овчо

  Произведено од пастеризирано овчо млеко со ферментација во посебно контролирани услови најмалку три месеци. Полномасно, со не многу јак мирис. Цената се однесува на килограм и истиот е во пакување од 0.4кг со разлика од +/-50гр.
  ден 299,00
  Слика на Сирење Осоговско 1кг Козјо

  Сирење Осоговско 1кг Козјо

  Полномасно бело меко сирење од пастеризирано козјо млеко. Цената се однесува на килограм и истиот е во пакување од 0.4кг со разлика од +/-50гр.
  ден 315,00
  Слика на Павлака Осоговска 850гр 12%

  Павлака Осоговска 850гр 12%

  Ферментирана пастеризирана кисела павлака со 12% млечна маст.
  ден 115,00
  Слика на Урда Осоговска 1кг

  Урда Осоговска 1кг

  Урдата изобилува со многу хранливи материи, протеини и калциум. Ги содржи сите девет есенцијални амино киселини. Има низок процент на масти, а помага и при варењето на храната.
  ден 147,00
  Слика на Урда Осоговска 1кг Вакум

  Урда Осоговска 1кг Вакум

  Урдата изобилува со многу хранливи материи, протеини и калциум. Ги содржи сите девет есенцијални амино киселини. Има низок процент на масти, а помага и при варењето на храната.
  ден 135,00
  Слика на Урда Осоговска 1кг Пиперки

  Урда Осоговска 1кг Пиперки

  Осоговска урда со пиперки. Урдата изобилува со многу хранливи материи, протеини и калциум. Ги содржи сите девет есенцијални амино киселини. Има низок процент на масти, а помага и при варењето на храната.
  ден 159,00
  Слика на Кашкавал Осоговски 1кг Мешан Рефус

  Кашкавал Осоговски 1кг Мешан Рефус

  Произведен од одбрано млеко од Осоговските планини. Изработен со мешање на кравјо (80%) и овчо (20%) млеко на традиционален начин со многу внимание од врвните мајстори. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-10гр.
  ден 385,00
  Слика на Путер Осоговски 180гр

  Путер Осоговски 180гр

  Осоговскиот путер е совршен за печење, пржење или едноставно како намаз.
  ден 95,00
  Слика на Кашкавал Осоговски 1кг Кравји

  Кашкавал Осоговски 1кг Кравји

  Произведен од високо квалитетно кравјо млеко од Осоговските планини. Изработен по традиционален рецепт со модерна технологија со што е постигнат врвен квалитет. Со жолта боја и пријатен мирис. За сите генерации, погоден за сервирање и сендвичи, лесно се растопува, одличен за пица. Производот е на мерење во вакуум пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 369,00
  Слика на Кашкавал Осоговски 1кг Кравји

  Кашкавал Осоговски 1кг Кравји

  Произведен од високо квалитетно кравјо млеко од Осоговските планини. Изработен по традиционален рецепт со модерна технологија со што е постигнат врвен квалитет. Со жолта боја и пријатен мирис. За сите генерации, погоден за сервирање и сендвичи, лесно се растопува, одличен за пица. Производот е на мерење во вакуум пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 390,00
  Слика на Кашкавал Осоговски 1кг Пониква Кравји

  Кашкавал Осоговски 1кг Пониква Кравји

  Полномасно полутврдо зрело сирење. Произведен од високо квалитетно кравјо млеко од Осоговските планини. Изработен по традиционален рецепт со модерна технологија со што е постигнат врвен квалитет. Со жолта боја и пријатен мирис. За сите генерации, погоден за сервирање и сендвичи, лесно се растопува, одличен за пица. Производот е на мерење во вакуум пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 335,00
  Слика на Урда Осоговска 1кг Рефус

  Урда Осоговска 1кг Рефус

  Урдата изобилува со многу хранливи материи, протеини и калциум. Ги содржи сите девет есенцијални амино киселини. Има низок процент на масти, а помага и при варењето на храната. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-10гр.
  ден 119,00
  Слика на Кашкавал Осоговски 1кг Мешан

  Кашкавал Осоговски 1кг Мешан

  Произведен од одбрано млеко од Осоговските планини. Изработен со мешање на кравјо (80%) и овчо (20%) млеко на традиционален начин со многу внимание од врвните мајстори. Производот е на мерење во вакуум пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-50гр.
  ден 409,00