Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Pascalin

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Кафе Pascalin 200гр Classic

  Кафе Pascalin 200гр Classic

  Произведено од најдобрите зрна кафе, Pascalin е она што ви треба и ве задоволува секогаш кога ќе го вкусите. Традиционалното печење и контролата на квалитетот му даваат на кафето совршен вкус. Соодветната амбалажа ја штити карактеристичната арома и ја зачувува подолго време во пакување од 200гр.
  ден 81,00
  Слика на Кафе Pascalin 100гр Classic

  Кафе Pascalin 100гр Classic

  Произведено од најдобрите зрна кафе, Pascalin е она што ви треба и ве задоволува секогаш кога ќе го вкусите. Традиционалното печење и контролата на квалитетот му даваат на кафето совршен вкус. Соодветната амбалажа ја штити карактеристичната арома и ја зачувува подолго време во пакување од 100гр.
  ден 43,00
  Слика на Кафе Pascalin 500гр Classic

  Кафе Pascalin 500гр Classic

  Произведено од најдобрите зрна кафе, Pascalin е она што ви треба и ве задоволува секогаш кога ќе го вкусите. Традиционалното печење и контролата на квалитетот му даваат на кафето совршен вкус. Соодветната амбалажа ја штити карактеристичната арома и ја зачувува подолго време во пакување од 500гр.
  ден 209,00
  Слика на Кафе Pascalin 100гр Merak

  Кафе Pascalin 100гр Merak

  Направен со посебен шмек за вистинските мераклии на кафе!
  ден 32,00
  Слика на Кафе Pascalin 200гр Merak

  Кафе Pascalin 200гр Merak

  Направен со посебен шмек за вистинските мераклии на кафе!
  ден 60,00
  Слика на Кафе Pascalin 10гр 2in1 Cream

  Кафе Pascalin 10гр 2in1 Cream

  Café Pascalin Умешноста од комбинирање на повеќе типови и врсти на кафе од различни региони на светот, ќе ви овозможи сами да ја одредите аромата и вкусот кој што најмногу Ви се допаѓа. Пржено мелено кафе, кое е мешавина од најквалитетните сорти на кафе од различни региони на светот, со добра киселост, постојан контролиран квалитет и пријатен вкус.
  ден 10,00
  Слика на Кафе Pascalin 50гр Strong Rich

  Кафе Pascalin 50гр Strong Rich

  Произведено од најдобрите зрна кафе, Pascalin е она што ви треба и ве задоволува секогаш кога ќе го вкусите. Растворливо кафе, кое е добиено од печени зрна од кафе. Соодветната амбалажа ја штити карактеристичната арома и ја зачувува подолго време во пакување од 50гр.
  ден 79,00