Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Pelinikovac

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Ликер Pelinkovac 1л Gorki

  Ликер Pelinkovac 1л Gorki

  Badel Pelinkovac е најстар и најпознат хрватски растителен ликер кој се произведува на традиционален начин од билки меѓу кои доминира пелинот кој се потопува во течност и се остава да стои во дрвени буриња. Содржи 31% алкохол.
  ден 469,00
  Слика на Ликер Pelinkovac 0.1л Gorki

  Ликер Pelinkovac 0.1л Gorki

  Badel Pelinkovac е најстар и најпознат хрватски растителен ликер кој се произведува на традиционален начин од билки меѓу кои доминира пелинот кој се потопува во течност и се остава да стои во дрвени буриња. Содржи 31% алкохол.
  ден 62,00
  Слика на Ликер Pelinkovac 0.7л Gorki + 2 чаши

  Ликер Pelinkovac 0.7л Gorki + 2 чаши

  Badel Pelinkovac е најстар и најпознат хрватски растителен ликер кој се произведува на традиционален начин од билки меѓу кои доминира пелинот кој се потопува во течност и се остава да стои во дрвени буриња. Содржи 31% алкохол.
  ден 475,00
  Слика на Ликер Pelinkovac 1л Orange

  Ликер Pelinkovac 1л Orange

  Совршена огнена комбинација на веќе добро познатата мирисна мешавина на медитерански билки и слаткиот, фин вкус на домашниот портокал. Содржи 25% алкохол.
  ден 425,00