Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Persil

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Прашок за перење Persil 10кг Rose

  Прашок за перење Persil 10кг Rose

  Persil е првиот детергент со само-извршувачко дејство. Неговата револуционерна формула која ослободува кислород за време на перењето го намалува триењето на алиштата.
  ден 769,00
  Слика на Течен детергент Persil 1.68л Rose

  Течен детергент Persil 1.68л Rose

  Persil е првиот течен детергент со само-извршувачко дејство. Неговата револуционерна формула која ослободува кислород за време на перењето го намалува триењето на алиштата.
  ден 295,00
  Слика на Прашок за перење Persil 6кг Rose

  Прашок за перење Persil 6кг Rose

  Persil е првиот детергент со само-извршувачко дејство. Неговата револуционерна формула која ослободува кислород за време на перењето го намалува триењето на алиштата.
  ден 439,00
  Слика на Прашок за перење Persil 1.5кг Rose

  Прашок за перење Persil 1.5кг Rose

  Persil е првиот детергент со само-извршувачко дејство. Неговата револуционерна формула која ослободува кислород за време на перењето го намалува триењето на алиштата.
  ден 159,00
  Слика на Прашок за перење Persil 7.5кг Rose

  Прашок за перење Persil 7.5кг Rose

  Persil е првиот детергент со само-извршувачко дејство. Неговата револуционерна формула која ослободува кислород за време на перењето го намалува триењето на алиштата.
  ден 529,00
  Слика на Течен детергент Persil 1.68л Color

  Течен детергент Persil 1.68л Color

  Persil е првиот течен детергент со само-извршувачко дејство. Неговата револуционерна формула која ослободува кислород за време на перењето го намалува триењето на алиштата.
  ден 295,00