Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Посебна салама

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Посебна салама Екстра Меин 400гр Свинска

  Посебна салама Екстра Меин 400гр Свинска

  Екстра Меин посебна свинска салама во пакување од 400гр.
  ден 63,00
  Слика на Посебна салама Perutnina Ptuj 900гр Екстра Пилешка

  Посебна салама Perutnina Ptuj 900гр Екстра Пилешка

  Благо зачинета пилешка салама направена од пилешко месо. Саламата веќе е термички обработена и затоа нема потреба од посебно приготвување.
  ден 165,00
  Слика на Посебна салама Perutnina Ptuj 500гр Пилешка

  Посебна салама Perutnina Ptuj 500гр Пилешка

  Благо зачинета пилешка салама направена од пилешко месо. Саламата веќе е термички обработена и затоа нема потреба од посебно приготвување.
  ден 109,00
  Слика на Посебна салама Perutnina Ptuj 400гр Пилешка

  Посебна салама Perutnina Ptuj 400гр Пилешка

  Посебна салама е класичен барен колбас од пилешко месо. Деликатесен производ кој многу години ги воодушевува и младите и повозрасните.
  ден 85,00 ден 79,00
  Слика на Посебна салама Perutnina Ptuj 220гр Poli Mini Пилешка

  Посебна салама Perutnina Ptuj 220гр Poli Mini Пилешка

  Најомилениот пилешки барен колбас на сите генерации.
  ден 80,00
  Слика на Посебна салама Wudy 1кг Pop Пилешка

  Посебна салама Wudy 1кг Pop Пилешка

  Благо зачинета пилешка салама направена од пилешко и мисиркино месо. Саламата веќе е термички обработена и затоа нема потреба од посебно приготвување. Деликатен вкус кој често им се дава на семејството или пријателите.
  ден 149,00
  Слика на Посебна салама 5-ка 350гр Пилешка

  Посебна салама 5-ка 350гр Пилешка

  Благо зачинета пилешка салама направена од пилешко месо. Саламата веќе е термички обработена и затоа нема потреба од посебно приготвување.
  ден 45,00