Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Средства за бањи и тоалет

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  banner
  Слика на Солна киселина Алкалоид 1л

  Солна киселина Алкалоид 1л

  Солна киселина – средство за чистење, кое се користи во домаќинството за чистење санитарии, како и во занаетчиството за чистење метали. Содржи 15-18% раствор на хлороводородна киселина.
  ден 36,00
  Слика на Средство за тоалет Gloss 500мл

  Средство за тоалет Gloss 500мл

  Со секое користење на тоалетот микробите растат и се размножуваат. Gloss тоалет ги убива микробите при контакт со нив. Отпорен е на плакнење. Останува активен и по пуштањето вода. Се употребува за чистење на WC- шолји и друга керамика во домаќинството, хотелите, болниците и други општествени простории. Ефикасно ги отстранува наслагите од бигор и од други нечистотии, како од керамиката така и од емајлот.
  ден 55,00
  Слика на Течно средство за чистење Pulirapid 750мл

  Течно средство за чистење Pulirapid 750мл

  Pulirapid средството за отстранување дамки лесно го елеминира и најтврдиот бигор, дамки на вода, р'ѓа и сапун. Благодарение на својата формула, ги чисти површините и остава посветла боја, и спречува повторно појавување на бигор и нечистотии.
  ден 129,00
  Слика на Средство за чистење Domestos 750мл Pine Fresh

  Средство за чистење Domestos 750мл Pine Fresh

  Со секојдневна употреба, подобрената формула со патентираните хигиенски молекули му обезбедува на вашето семејство целодневна заштита од бактерии кои доаѓаат од тоалетот. Ги убива 99,9% од бактериите и ја дезинфецира вц школката
  ден 79,00
  Слика на Средство за чистење Domestos 750мл Citrus Fresh

  Средство за чистење Domestos 750мл Citrus Fresh

  Со секојдневна употреба, подобрената формула со патентираните хигиенски молекули му обезбедува на вашето семејство целодневна заштита од бактерии кои доаѓаат од тоалетот.
  ден 79,00
  Слика на Средство за чистење Domestos 750мл Pink Power

  Средство за чистење Domestos 750мл Pink Power

  Со секојдневна употреба, подобрената формула со патентираните хигиенски молекули му обезбедува на вашето семејство целодневна заштита од бактерии кои доаѓаат од тоалетот. Ги убива 99,9% од бактериите и ја дезинфецира вц школката
  ден 79,00
  Слика на Средство за чистење Domestos 750мл Regular

  Средство за чистење Domestos 750мл Regular

  Со секојдневна употреба, подобрената формула со патентираните хигиенски молекули му обезбедува на вашето семејство целодневна заштита од бактерии кои доаѓаат од тоалетот. Ги убива 99,9% од бактериите и ја дезинфецира вц школката
  ден 79,00
  Слика на Средство за тоалет Gloss 750мл

  Средство за тоалет Gloss 750мл

  Со секое користење на тоалетот микробите растат и се размножуваат. Gloss Gloss средството за чистење ги убива микробите при контакт со нив. Отпорен е на плакнење. Останува активен и по пуштањето вода. Се употребува за чистење на WC- шолји и друга керамика во домаќинството, хотелите, болниците и други општествени простории.
  ден 82,00
  Слика на Освежувач за вц школка General Fresh 35гр

  Освежувач за вц школка General Fresh 35гр

  General fresh обезбедува свеж и пријатен мирис, темелно чистење и богата свежина по секое плакнење. Исто така, спречува формирање на плак со омекнување на водата.
  ден 19,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 2/1 Power Active

  Освежувач за WC школка Bref 2/1 Power Active

  Bref Power Active освежувач за WC школка со мирис на бор во двојно пакување 2х50гр.
  ден 149,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 2/1 Power Active Juicy Lemon

  Освежувач за WC школка Bref 2/1 Power Active Juicy Lemon

  Bref Power Active освежувач за WC школка со мирис на лимон во двојно пакување 2х50гр..
  ден 149,00
  Слика на Средство за чистење тоалет Wc Net 1л Ocean Fresh

  Средство за чистење тоалет Wc Net 1л Ocean Fresh

  WC Net Gel интензивно парфемира, темелно чисти и го санира вашиот тоалет. Благодарение на својата иновативна формула против мирис, ги елиминира лошите мириси и бактериите што предизвикуваат мирис, што резултира во долготрајна заштита и свежина. Карактеристики • Елиминира лош мирис и бактерии кои предизвикуваат мирис. • Ја отстранува нечистотијата. • Чисти и санира. • Планински свеж мирис. • Долготрајна свежина.
  ден 119,00
  Слика на Средство за чистење Gloss 750мл Ментол

  Средство за чистење Gloss 750мл Ментол

  Со секое користење на тоалетот микробите растат и се размножуваат. Gloss тоалет ги убива микробите при контакт со нив. Отпорен е на плакнење. Останува активен и по пуштањето вода. Се употребува за чистење на WC- шолји и друга керамика во домаќинството, хотелите, болниците и други општествени простории. Ефикасно ги отстранува наслагите од бигор и од други нечистотии, како од керамиката така и од емајлот.
  ден 79,00
  Слика на Средство за одзатнување на цевки Gloss 750мл

  Средство за одзатнување на цевки Gloss 750мл

  Ефикасно течно средство за брзо одзатнување и прочистување на затнатите мијалници и одводни цевки. Дејствува брзо и ефикасно, со едноставно сипување на производот во одводот. За превентивни цели се препорачува да се употреби еднаш неделно.
  ден 95,00
  Слика на Средство за чистење Gloss 750мл Ментол

  Средство за чистење Gloss 750мл Ментол

  Со секое користење на тоалетот микробите растат и се размножуваат. Gloss тоалет ги убива микробите при контакт со нив. Отпорен е на плакнење. Останува активен и по пуштањето вода. Се употребува за чистење на WC- шолји и друга керамика во домаќинството, хотелите, болниците и други општествени простории. Ефикасно ги отстранува наслагите од бигор и од други нечистотии, како од керамиката така и од емајлот.
  ден 85,00
  Слика на Солна киселина 5-ка 1л

  Солна киселина 5-ка 1л

  Солна киселина – средство за чистење, кое се користи во домаќинството за чистење санитарии, како и во занаетчиството за чистење метали. Содржи 15-18% раствор на хлороводородна киселина.
  ден 29,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Lemon

  Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Lemon

  Bref Power Active освежувач за WC школка со мирис на лимон во пакување од 50гр.
  ден 75,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Ocean

  Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Ocean

  Bref Power Active освежувач за WC школка со освежителен мирис во пакување 50гр.
  ден 75,00
  Слика на Средство за бањи Ajax 750мл Со пумпа

  Средство за бањи Ajax 750мл Со пумпа

  Ajax Bathroom содржи моќна формула за чистење и ги остава површините свежи и чисти.
  ден 172,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Lavender 3/1

  Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Lavender 3/1

  Bref Power Active освежувач за WC школка со мирис на лаванда. Пакувањето содржи 3 парчиња.
  ден 189,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Actice Ocean 3/1

  Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Actice Ocean 3/1

  Bref Power Active освежувач за WC школка со освежителен мирис. Пакувањето содржи 3 парчиња.
  ден 189,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Pine 3/1

  Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Pine 3/1

  Bref Power Active освежувач за WC школка со мирис на бор. Пакувањето содржи 3 парчиња.
  ден 189,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Ocean 2/1

  Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Ocean 2/1

  Bref Power Active освежувач за WC школка со освежителен мирис.
  ден 149,00
  Слика на Освежувач за вц школка General Fresh 45гр Tri Force

  Освежувач за вц школка General Fresh 45гр Tri Force

  General fresh обезбедува свеж и пријатен мирис, темелно чистење и богата свежина по секое плакнење. Исто така, спречува формирање на плак со омекнување на водата.
  ден 59,00 ден 45,00
  Слика на Средство за бањи 5-ка 500мл

  Средство за бањи 5-ка 500мл

  Со секое користење на тоалетот микробите растат и се размножуваат. 5-ка тоалет ги убива микробите при контакт со нив. Отпорен е на плакнење. Останува активен и по пуштањето вода. Се употребува за чистење на WC- шолји и друга керамика во домаќинството, хотелите, болниците и други општествени простории. Ефикасно ги отстранува наслагите од бигор и од други нечистотии, како од керамиката така и од емајлот.
  ден 35,00
  Слика на Освежувач за вц школка General Fresh 30гр Lemon & Flower Essence 2/1

  Освежувач за вц школка General Fresh 30гр Lemon & Flower Essence 2/1

  Практични освежувачи за WC школка со мирис на лимон и цвеќе.
  ден 33,00
  Слика на Средство за чистење Domestos 750мл Mountain Fresh

  Средство за чистење Domestos 750мл Mountain Fresh

  Со секојдневна употреба, подобрената формула со патентираните хигиенски молекули му обезбедува на вашето семејство целодневна заштита од бактерии кои доаѓаат од тоалетот.
  ден 79,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 50гр Lavender

  Освежувач за WC школка Bref 50гр Lavender

  Bref Power Active освежувач за WC школка со мирис на лаванда во пакување од 50гр.
  ден 149,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Pine

  Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Pine

  Bref Power Active освежувач за WC школка со освежителен мирис во пакување 50гр.
  ден 82,00
  Слика на Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Hawaii

  Освежувач за WC школка Bref 50гр Power Active Hawaii

  Bref Power Active освежувач за WC школка со освежителен мирис во пакување 50гр.
  ден 82,00
  Филтри Close
  Min: ден 19,00 Max: ден 189,00
  ден19 ден189