Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Средства за стакло

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  banner
  Слика на Средство за стакло Ajax 750мл

  Средство за стакло Ajax 750мл

  Ајаx ефикасно и без напор чисти докажано ги отстранува сите нечистотии и дамки и ја остава површината 100% чиста и сјајна.
  ден 145,00
  Слика на Средство за стакло Ajax 750мл Refill

  Средство за стакло Ajax 750мл Refill

  Ајаx ефикасно и без напор чисти докажано ги отстранува сите нечистотии и дамки и остава површини 100% чиста и сјајна.
  ден 119,00
  Слика на Средство за стакло 5-ка 1л Refill

  Средство за стакло 5-ка 1л Refill

  Ефикасно и без напор чисти докажано ги отстранува сите нечистотии и дамки и остава површини 100% чиста и сјајна.
  ден 39,00
  Слика на Средство за чистење стакло Avaks 500мл Triple Action

  Средство за чистење стакло Avaks 500мл Triple Action

  Средство со свеж мирис, чисти и дава висок сјај на стаклото и не остава дамки.
  ден 55,00
  Слика на Средство за стакло Duel 750мл Diamond Shine

  Средство за стакло Duel 750мл Diamond Shine

  Чистачот на стакло Duel Diamond Shine има моќна и ефективна формула за чистење на разни видови стаклени површини како што се прозорци, ретровизори, мебел од стакло, ТВ-екрани, прозорци на автомобили итн. Ефикасно и лесно ги отстранува сите видови нечистотија од површините при создавање на заштитен филм кој ја забавува повторната акумулација на нечистотија. Ја одржува стаклената површина сјајна и чиста.
  ден 102,00
  Слика на Сет Средство за кујна Ajax 600мл Kitchen + Подарок Средство за стакло Ajax 750мл Floral Fiesta

  Сет Средство за кујна Ajax 600мл Kitchen + Подарок Средство за стакло Ajax 750мл Floral Fiesta

  Средство за чистење на кујнски елементи со подарок средство за чистење секаков вид стаклени површини.
  ден 172,00
  Слика на Средство за стакло 5-ка 1л

  Средство за стакло 5-ка 1л

  Ефикасно и без напор чисти докажано ги отстранува сите нечистотии и дамки и ја остава површината 100% чиста и сјајна.
  ден 65,00
  Слика на Средство за чистење стакло Čisto 500мл

  Средство за чистење стакло Čisto 500мл

  Течно средство за чистење на стакло, ТВ и компјутерски екрани, кујнски елементи и други површини.
  ден 59,00
  Слика на Средство за стакло Duel 750мл Nature Clean

  Средство за стакло Duel 750мл Nature Clean

  Ефикасно и без напор докажано ги отстранува сите нечистотии и дамки и ја остава површината 100% чиста и сјајна.
  ден 102,00
  Слика на Универзално средство за чистење Pronto 500мл Aloe vera

  Универзално средство за чистење Pronto 500мл Aloe vera

  Транспарентен спреј за чистење и нега на сите обработени дрвени, стаклени и метални површини, отстранување на прашина, отпечатоци од прсти, водени дамки и друга нечистотија, како и темна боја на мебел без сјај, исто така погоден и за телевизори.
  ден 209,00
  Слика на Универзално средство за чистење Pronto 500мл Original

  Универзално средство за чистење Pronto 500мл Original

  Универзално средство за чистење на сите површини.
  ден 209,00
  Слика на Сет Средство за бања Ajax 750мл Bathroom + Подарок Средство за стакло Ajax 750мл Floral Fiesta

  Сет Средство за бања Ajax 750мл Bathroom + Подарок Средство за стакло Ajax 750мл Floral Fiesta

  Средство за чистење на бањата со подарок средство за чистење секаков вид стаклени површини.
  ден 172,00
  Слика на Средство за стакло Čisto 500мл Со прскалка

  Средство за стакло Čisto 500мл Со прскалка

  Ефикасно и без напор чисти докажано ги отстранува сите нечистотии и дамки и ја остава површината 100% чиста и сјајна.
  ден 92,00
  Слика на Средство за стакло Čisto 500мл Магнолија Со пумпа

  Средство за стакло Čisto 500мл Магнолија Со пумпа

  Ефикасно и без напор чисти докажано ги отстранува сите нечистотии и дамки и ја остава површината 100% чиста и сјајна.
  ден 95,00
  Слика на Средство за стакло Čisto 500мл Лимон Со пумпа

  Средство за стакло Čisto 500мл Лимон Со пумпа

  Ефикасно и без напор чисти докажано ги отстранува сите нечистотии и дамки и ја остава површината 100% чиста и сјајна.
  ден 92,00
  Слика на Средство за стакло Duel 750мл Nature Clean Refill

  Средство за стакло Duel 750мл Nature Clean Refill

  Средството за стакло Duel Nature Clean има моќна и ефективна формула за чистење на разни видови стаклени површини како што се прозорци, ретровизори, мебел од стакло, ТВ-екрани, прозорци на автомобили итн. Ефикасно и лесно ги отстранува сите видови нечистотија од површините при создавање на заштитен филм кој ја забавува повторната акумулација на нечистотија. Ја одржува стаклената површина сјајна и чиста.
  ден 59,00
  Слика на Сет Средство за бањи Ajax Trigger 750мл + Средство за стакло Ajax Crystal Clean 750мл

  Сет Средство за бањи Ajax Trigger 750мл + Средство за стакло Ajax Crystal Clean 750мл

  Брзо и лесно чистење на сите прозорци и површини што може да се мијат, површините остануваат целосно прозирни и 100% без дамки.
  ден 149,00