Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Stock 84

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Бренди Stock 84 1л

  Бренди Stock 84 1л

  Stock е произведен во Трст, Италија од култивирано италијанско грозје, со негувана традиција од 1884 година. Неговиот непогрешлив карактер е резултат на хармонијата на арома, вкус и златна боја, развиени за време на долгото созревање во дабови бочви, местото каде што го добива својот единствен мек вкус. Вкусот на пријатна рамномерност е негов белег повеќе од 120 години. Содржи 40% алкохол.
  ден 745,00
  Слика на Бренди Stock 84 0.7л Crema

  Бренди Stock 84 0.7л Crema

  Со повеќе од 130 годишна традиција, внимателно се избрани состојки како млечен крем, врвен квалитет и фин микс од ароми измешани според тајниот рецепт на Stock за да се создаде ликер со уникатен вкус.
  ден 559,00
  Слика на Бренди Stock 84 0.1л

  Бренди Stock 84 0.1л

  Stock е произведен во Трст, Италија од култивирано италијанско грозје, со негувана традиција од 1884 година. Неговиот непогрешлив карактер е резултат на хармонијата на арома, вкус и златна боја, развиени за време на долгото созревање во дабови бочви, местото каде што го добива својот единствен мек вкус. Вкусот на пријатна рамномерност е негов белег повеќе од 120 години. Содржи 40% алкохол.
  ден 95,00
  Слика на Бренди Stock 84 0.7л XO

  Бренди Stock 84 0.7л XO

  Stock 84 XO е 8 години созреано во дабови буриња, подолго од било кое Stock бренди. Со избирање и дестилирање на најдобро грозје се создава богат и интензивен вкус. Содржи 40% алкохол.
  ден 1.100,00
  Слика на Бренди Stock 84 1л

  Бренди Stock 84 1л

  Stock е произведен во Трст, Италија од култивирано италијанско грозје, со негувана традиција од 1884 година. Неговиот непогрешлив карактер е резултат на хармонијата на арома, вкус и златна боја, развиени за време на долгото созревање во дабови бочви, местото каде што го добива својот единствен мек вкус. Вкусот на пријатна рамномерност е негов белег повеќе од 120 години. Содржи 40% алкохол.
  ден 809,00