Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Тајмери и Мултимери

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  banner
  Слика на Дигитален мултимер Commel

  Дигитален мултимер Commel

  Дигитален мултимер на Commel. Напон со наизменична струја 200 V – 600 V. DC напон 200 mV – 600 V. DC вирус 20 µA – 10 A. Отпор 200 Ω – 2000 kΩ.
  ден 765,00
  Слика на Дигитален мултимер Commel плав

  Дигитален мултимер Commel плав

  Дигитален мултиметар,дисплеј со 3½ броеви; мерење на DC и AC напон, DC струја, отпор, проверка на диода и батерија, индикатор за празна батерија, тип на батерија 1 x 12V, 23A.
  ден 589,00
  Слика на Дигитален мултиметар M.P

  Дигитален мултиметар M.P

  Опрема за одржување на градините и домот.
  ден 665,00
  Слика на Дигитален тајмер Commel

  Дигитален тајмер Commel

  Дигитален тајмер со 20 програми и голем LCD екран. Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W. Номинален напон: 230 V. ЕАН: 3858890448450. 20 програми за вклучување / исклучување. Тајмер. Голем LCD екран. Минимален временски интервал: 1 секунда. 12-часовен или 24-часовен дисплеј. Мемориски поставки во случај на прекин на електрична енергија. Заштита зa деца. Позадинско осветлување.
  ден 475,00
  Слика на Механички тајмер Commel

  Механички тајмер Commel

  Механички програматор на време од Commel. Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W. Номинален напон: 230 V. Механички програматор на време, тајмер (дневен) 230 V ~ 3500 W
  ден 205,00