Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Thomy

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Мајонез Thomy 235гр

  Мајонез Thomy 235гр

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во тегличка од 235гр. Деликатесен мајонез со специфичен и препознатлив вкус.
  ден 72,00
  Слика на Мајонез Thomy 611гр

  Мајонез Thomy 611гр

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во тегла од 611гр. Деликатесен мајонез со специфичен и препознатлив вкус.
  ден 145,00
  Слика на Мајонез Thomy 85гр

  Мајонез Thomy 85гр

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во практична кесичка со затворач од 85гр со убав изглед и едноставна за користење, додека затворувачот ја олеснува повторната употреба.
  ден 23,00
  Слика на Мајонез Thomy 20гр

  Мајонез Thomy 20гр

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во практична кесичка со затворач од 20гр со убав изглед и едноставна за користење, додека затворувачот ја олеснува повторната употреба.
  ден 8,00
  Слика на Мајонез Thomy 165гр

  Мајонез Thomy 165гр

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во практична кесичка со затворач од 165гр со убав изглед и едноставна за користење, додека затворувачот ја олеснува повторната употреба.
  ден 98,00
  Слика на Сенф Thomy 700гр

  Сенф Thomy 700гр

  Сенфот е најдобриот пријател на вашиот хот дог, а неговиот интензивен вкус и мирис го прави секое јадење повозбудливо и повкусно.
  ден 169,00
  Слика на Мајонез Thomy 224мл Delight

  Мајонез Thomy 224мл Delight

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во практична кесичка со затворач од 224мл со убав изглед и едноставна за користење, додека затворувачот ја олеснува повторната употреба.
  ден 55,00
  Слика на Мајонез Thomy 380гр Дуо пак XL

  Мајонез Thomy 380гр Дуо пак XL

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во практична кесичка со затворач од 380гр со убав изглед и едноставна за користење, додека затворувачот ја олеснува повторната употреба.
  ден 95,00
  Слика на Сос Thomy 80гр Тартар

  Сос Thomy 80гр Тартар

  Тартар сосот е еден од најбараните сосови. Се користи во многу комбинации, но убедливо најубав вкус му дава на прженото и похoваното пилешко месо.
  ден 26,00
  Слика на Мајонез Thomy 80гр Chilli

  Мајонез Thomy 80гр Chilli

  Тартар сосот е еден од најбараните сосови. Се користи во многу комбинации, но убедливо најубав вкус му дава на прженото и похуваното пилешко месо.
  ден 26,00
  Слика на Мајонез Thomy 220гр Chilli

  Мајонез Thomy 220гр Chilli

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во практична кесичка со затворач од 220гр со убав изглед и едноставна за користење, додека затворувачот ја олеснува повторната употреба.
  ден 75,00
  Слика на Мајонез Thomy 220гр Tartar

  Мајонез Thomy 220гр Tartar

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во практична кесичка со затворач од 220гр со убав изглед и едноставна за користење, додека затворувачот ја олеснува повторната употреба.
  ден 75,00
  Слика на Мајонез Thomy 280гр

  Мајонез Thomy 280гр

  Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во практична кесичка со затворач од 263гр со убав изглед и едноставна за користење, додека затворувачот ја олеснува повторната употреба.
  ден 72,00
  Слика на Сенф Thomy 12гр Благ

  Сенф Thomy 12гр Благ

  Сенфот е најдобриот пријател на вашиот хот дог, а неговиот интензивен вкус и мирис го прави секое јадење повозбудливо и повкусно.
  ден 9,00