Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Tirnavou

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Узо Tirnavou 2л

  Узо Tirnavou 2л

  Два пати дестилиранo од грозје во старомоден бакарен котел, узото Tirnavou ја зема својата комплексија од анасон и 14 други зачини и билки, како што се цимет и морско оревче. Содржи 40% алкохол.
  ден 872,00
  Слика на Узо Tirnavou 1л

  Узо Tirnavou 1л

  Два пати дестилиранo од грозје во старомоден бакарен котел, узото Tirnavou ја зема својата комплексија од анасон и 14 други зачини и билки, како што се цимет и морско оревче. Содржи 40% алкохол.
  ден 515,00
  Слика на Узо Tirnavou 0.2л

  Узо Tirnavou 0.2л

  Два пати дестилиранo од грозје во старомоден бакарен котел, узото Tirnavou ја зема својата комплексија од анасон и 14 други зачини и билки, како што се цимет и морско оревче. Содржи 40% алкохол.
  ден 135,00
  Слика на Узо Tirnavou 1л

  Узо Tirnavou 1л

  Два пати дестилиранo од грозје во старомоден бакарен котел, узото Tirnavou ја зема својата комплексија од анасон и 14 други зачини и билки, како што се цимет и морско оревче. Содржи 40% алкохол.
  ден 565,00