Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Wacaco

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Minipresso Мелено Кафе

  Апарат за кафе Wacaco Minipresso Мелено Кафе

  Minipresso GR е вашиот најдобар избор за да ги вкусите сите видови мелено кафе и да уживате во автентично еспресо каде и да сте. Компактен, лесен и издржлив, Minipresso ќе ве направи среќни веднаш штом ја направите првата доза еспресо од овој мал преносен кафемат. Без разлика дали одите неколку часа или неколку недели, просторот и тежината се главни фактори при изборот на вашата опрема за патување. Minipresso е дизајниран да биде најмалата, најлесната и најразновидната рачна еспресо машина. Леснотијата на користење на Minipresso произлегува од неговиот иновативен дизајн. Со помош на полуавтоматскиот клип, мали количини на вода се инјектираат во адаптерот за кафе. По неколку притискања, се постигнува оптимален притисок на екстракција и се прави богато и ароматично еспресо. За неговото работење, Minipresso не бара компресиран воздух, или електрична енергија. Рачно управувајќи, можете слободно да подготвувате кафе пијалоци што ги сакате. Достапни се резервоари за вода со различен капацитет за да можете да уживате во повеќе типови еспресо, почнувајќи од ристрето па до лунго. Димензии: 175x70x60 mm - 6.89x2.75x2.36 in Тежина: 360 gr - 0.8 lbs Капацитет на вода: 70 ml - 2.35 oz Капацитет на мелено кафе: 8 gr - 0.28 oz Среден притисок: 8 bar - 116 psi Вградена еспресо чаша и дозер.
  ден 3.375,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Minipresso Nespresso

  Апарат за кафе Wacaco Minipresso Nespresso

  Minipresso NS е вашиот најдобар избор за брзо и ефикасно уживање во вкусното еспресо каде и да сте. Компатибилен со Nespresso капсули, каде кафето е мелено, мерено и тампонирано со голема прецизност, останува многу малку за грешка при подготовката. Вашето еспресо ќе изгледа одлично и ќе има фантастичен вкус секој пат. Без разлика дали одите неколку часа или неколку недели, просторот и тежината се главни фактори при изборот на вашата опрема за патување. Minipresso е дизајниран да биде најмалата, најлесната и најразновидната рачна еспресо машина. Леснотијата на користење на Minipresso произлегува од неговиот иновативен дизајн. Со помош на полуавтоматскиот клип, мали количини на вода се инјектираат во адаптерот за кафе. По неколку притискања, се постигнува оптимален притисок на екстракција и се прави богато и ароматично еспресо. За неговото работење, Minipresso не бара компресиран воздух, или електрична енергија. Рачно управувајќи, можете слободно да подготвувате кафе пијалоци што ги сакате. Достапни се резервоари за вода со различен капацитет за да можете да уживате во повеќе типови еспресо, почнувајќи од ристрето па до лунго.Димензии:175x70x60 mm - 6.89x2.75x2.36 in Тежина: 350 gr - 0.78 lbs Капацитет на вода: 70 ml - 2.35 oz Среден притисок: 8 bar - 116 psi Компатибилност Nespresso®** Original капсули и компатибилни Четка за чистење и вградена еспресо чаша
  ден 3.375,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Nespresso Adapter

  Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Nespresso Adapter

  Преполн со нови карактеристики и можности, што драстично ќе го подобри начинот на подготвување на омиленото кафе, Nanopresso е една од најдобрите и најразновидни машини за еспресо. Вистински уникатен додаток во вашиот пакет алатки за кафе! Изградена околу ново патентиран систем за пумпање, Nanopresso е способен да постигне, со помош на вашите раце, максимум 18 бари притисок за екстремно квалитетно кафе. Nanopresso најдобро работи со ситно мелено кафе кое е силно тампирано. Прекрасно лесен и едноставен за употреба. Нанопресото бара 15% помалку сила за пумпање во споредба со претходните модели (1 генерација на Минипресо). Со Нанопресо, моќта е во машината, а не во ваши раце. Одржувањето на нанопресо трае само неколку секунди. Кога е потребно, компонентите на портафилтерот лесно се одделуваат за длабоко чистење. Додавањето на NS адаптерот му овозможува на Нанопресото да користи Неспресо капсули за да подготви еспресо. Така, можете да уживате во омилените Неспресо капсули дури и додека патувате. Ергономскиот дизајн на Нанопресо и пократката должина го прави ваш омилен придружник за патување. Нанопресо е дизајниран да биде исклучително лесен. Неговата конструкција ви дава смирувачко цврсто чувство. Вкупната должина е 15,6 см, а тежината е само 336 г. Резервоарот за вода со нанопресо може да собере до 80 ml вода. Двата дела имаат шема на ладилник за апсорпција и заштита на рацете од топлина. Димензии: 185x77x72mm - 7.23x3.05x2.85in
  ден 5.275,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Grey Color

  Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Grey Color

  Преполн со нови карактеристики и можности, што драстично ќе го подобри начинот на подготвување на омиленото кафе, Nanopresso е една од најдобрите и најразновидни машини за еспресо. Вистински уникатен додаток во вашиот пакет алатки за кафе! Изградена околу ново патентиран систем за пумпање, Nanopresso е способен да постигне, со помош на вашите раце, максимум 18 бари притисок за екстремно квалитетно кафе. Nanopresso најдобро работи со ситно мелено кафе кое е силно тампирано. Прекрасно лесен и едноставен за употреба. Нанопресото бара 15% помалку сила за пумпање во споредба со претходните модели (1 генерација на Минипресо). Со Нанопресо, моќта е во машината, а не во ваши раце. Одржувањето на нанопресо трае само неколку секунди. Кога е потребно, компонентите на портафилтерот лесно се одделуваат за длабоко чистење. Ергономскиот дизајн на Нанопресо и пократката должина го прави ваш омилен придружник за патување. Нанопресо е дизајниран да биде исклучително лесен. Неговата конструкција ви дава смирувачко цврсто чувство. Вкупната должина е 15,6 см, а тежината е само 336 гр. Резервоарот за вода со нанопресо може да собере до 80 ml вода. Двата дела имаат шема на ладилник за апсорпција и заштита на рацете од топлина. Димензии: 185x77x72mm - 7.23x3.05x2.85in
  ден 5.275,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Arctic Blue

  Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Arctic Blue

  Преполна со нови карактеристики и можности што драматично ќе го подобрат начинот на подготовка на омиленото кафе, Нанопресо е една од најдобрите и најразновидни машини за еспресо. Вистински уникатен додаток во вашиот пакет алатки за кафе! Изградена околу ново патентиран систем за пумпање, Нанопресо е способна да постигне, со помош на вашите раце, максимум 18 бари притисок за исклучително квалитетно кафе. Нанопресо работи најдобро со ситно мелено кафе кое е силно пригушено. Неверојатно лесен и едноставен за употреба. Нанопресивот бара 15% помалку моќ на пумпање во споредба со претходните модели (Minipreso од 1-та генерација). Со Нанопресо, моќта е во машината, а не во ваши раце. Нанопресивот трае само неколку секунди. Кога е потребно, компонентите на портфолиото лесно се одделуваат за длабоко чистење. Ергономскиот дизајн на нанопресо и пократката должина го прават вашиот омилен придружник за патување. Нанопрес е дизајниран да биде исклучително лесен. Неговата конструкција ви дава смирувачко солидно чувство. Вкупната должина е 15,6 см, а тежината е само 336 г. Резервоарот за вода со нанопрес може да собере до 80 ml вода. Двата дела имаат дизајн на ладилник за апсорпција и заштита на рацете од топлина. Заштитната кутија Нанопресо е изработена од издржлив материјал ЕВА и мека внатрешна обвивка. Тој е специјално дизајниран да се вклопува околу Нанопресо без додатоци. Футролата помага во заштита од какви било удари, гребнатини и прашина. Димензии: 156x71x62 m - 6,14x2,8x2,44 in Тежина: 336 gr - 0,74 lb Капацитет на вода: 80 ml - 2,70 fl oz Капацитет на мелено кафе: 8 гр - 0,28 мл Макс. притисок: 18 бари - 261 psi
  ден 5.275,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Summer Session

  Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Summer Session

  Преполна со нови карактеристики и можности што драматично ќе го подобрат начинот на подготовка на омиленото кафе, Нанопресо е една од најдобрите и најразновидни машини за еспресо. Вистински уникатен додаток во вашиот пакет алатки за кафе! Изградена околу ново патентиран систем за пумпање, Нанопресо е способна да постигне, со помош на вашите раце, максимум 18 бари притисок за исклучително квалитетно кафе. Нанопресо работи најдобро со ситно мелено кафе кое е силно пригушено. Неверојатно лесен и едноставен за употреба. Нанопресивот бара 15% помалку моќ на пумпање во споредба со претходните модели (Minipreso од 1-та генерација). Со Нанопресо, моќта е во машината, а не во ваши раце. Нанопресивот трае само неколку секунди. Кога е потребно, компонентите на портфолиото лесно се одделуваат за длабоко чистење. Ергономскиот дизајн на нанопресо и пократката должина го прават вашиот омилен придружник за патување. Нанопрес е дизајниран да биде исклучително лесен. Неговата конструкција ви дава смирувачко солидно чувство. Вкупната должина е 15,6 см, а тежината е само 336 г. Резервоарот за вода со нанопрес може да собере до 80 ml вода. Двата дела имаат дизајн на ладилник за апсорпција и заштита на рацете од топлина. Заштитната кутија Нанопресо е изработена од издржлив материјал ЕВА и мека внатрешна обвивка. Тој е специјално дизајниран да се вклопува околу Нанопресо без додатоци. Футролата помага во заштита од какви било удари, гребнатини и прашина. Димензии: 156x71x62 mm - 6,14x2,8x2,44 in Тежина: 336 gr - 0,74 lb Капацитет на вода: 80 ml - 2,70 fl oz Капацитет на мелено кафе: 8 гр - 0,28 мл Макс. притисок: 18 бари - 261 psi
  ден 5.275,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Spring Run

  Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Spring Run

  Преполна со нови карактеристики и можности што драматично ќе го подобрат начинот на подготовка на омиленото кафе, Нанопресо е една од најдобрите и најразновидни машини за еспресо. Вистински уникатен додаток во вашиот пакет алатки за кафе! Изградена околу ново патентиран систем за пумпање, Нанопресо е способна да постигне, со помош на вашите раце, максимум 18 бари притисок за исклучително квалитетно кафе. Нанопресо работи најдобро со ситно мелено кафе кое е силно пригушено. Неверојатно лесен и едноставен за употреба. Нанопресивот бара 15% помалку моќ на пумпање во споредба со претходните модели (Minipreso од 1-та генерација). Со Нанопресо, моќта е во машината, а не во ваши раце. Нанопресивот трае само неколку секунди. Кога е потребно, компонентите на портфолиото лесно се одделуваат за длабоко чистење. Ергономскиот дизајн на нанопресо и пократката должина го прават вашиот омилен придружник за патување. Нанопрес е дизајниран да биде исклучително лесен. Неговата конструкција ви дава смирувачко солидно чувство. Вкупната должина е 15,6 см, а тежината е само 336 г. Резервоарот за вода со нанопрес може да собере до 80 ml вода. Двата дела имаат дизајн на ладилник за апсорпција и заштита на рацете од топлина. Заштитната кутија Нанопресо е изработена од издржлив материјал ЕВА и мека внатрешна обвивка. Тој е специјално дизајниран да се вклопува околу Нанопресо без додатоци. Футролата помага во заштита од какви било удари, гребнатини и прашина. Димензии> Димензии: 156x71x62 mm - 6,14x2,8x2,44 in Тежина: 336 gr - 0,74 lb Капацитет на вода: 80 ml - 2,70 fl oz Капацитет на мелено кафе: 8 гр - 0,28 мл Макс. притисок: 18 бари - 261 psi
  ден 5.275,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Fall Break

  Апарат за кафе Wacaco Nanopresso with Hard Case Fall Break

  Сега со преносливата машина WACACO NANOPRESSO можете да уживате во омилената чаша еспресо каде и да сте во кое било време од денот Димензии: 156x71x62мм Тежина: 336гр Капацитет на вода: 80мл Капацитет на земја: 8гр Максимален притисок: 18 бари Ставете горе кафе, долу вода и притиснете го предното копче.
  ден 5.275,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Cuppamoka

  Апарат за кафе Wacaco Cuppamoka

  Не поголема од шолја, Wacaco Cuppamoka ќе ви помогне да ја издвоите најдобрата страна на кафето од мелење, каде и да сте, благодарение на вградениот капеч за кафе. Со употреба на филтри од конусна хартија, извлечената пијалак е совршено чиста секој пат. Кафето се чува топло во чаша со двоен ѕид од не'рѓосувачки челик. Можете да уживате во вашиот пијалак со часови директно од капакот за пиење што не пропушта вода. Пакетот вклучува: Cuppamoka со 300мл изотермална кригла од не'рѓосувачки челик Подлога за собирање 10 хартиени филтри Лажичка Упатство на повеќе јазици и гарантен лист.
  ден 2.349,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Pipamoka with Bag

  Апарат за кафе Wacaco Pipamoka with Bag

  Сега можете да сварите и да пиете кафе во само една шолја. Се одликува со механизам за извртување за да се генерира притисок во вакуум внатре во шолјата, со изолирана шолја за да го одржувате вашето кафе врело долго време. Може да свари кафе за помалку од 2 минути Се одликува со микро-филтерска мрежа Капацитет: 300 ml
  ден 3.139,00
  Слика на Апарат за кафе Wacaco Coffee Paper Filters

  Апарат за кафе Wacaco Coffee Paper Filters

  Филтри за кафе хартија за Wacaco Cuppamoka. Еднократните филтри за хартија се направени од природни дрвени влакна. Необоени, за шолја чисто кафе, се вклопуваат во повеќето 1-2 шолји капчиња за кафе во форма „V“ (V60-01, Kinto 02, Origami S).
  ден 525,00