Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Wellness

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Интегрален кекс Wellness 210гр Парчиња чоколадо

  Интегрален кекс Wellness 210гр Парчиња чоколадо

  Избалансиран и вкусен кекс со парчиња чоколадо збогатен со растителни влакна и витамини. Богат со тиамин, ниацин и витамин Б6.
  ден 69,00
  Слика на Интегрален кекс Wellness 150гр Какао и Малина

  Интегрален кекс Wellness 150гр Какао и Малина

  Избалансиран и вкусен кекс со парчиња малина збогатен со растителни влакна и витамини. Богат со тиамин, ниацин и витамин Б6.
  ден 55,00
  Слика на Интегрален кекс Wellness 160гр Јогурт и Црвено овошје

  Интегрален кекс Wellness 160гр Јогурт и Црвено овошје

  Избалансиран и вкусен кекс со парчиња малина збогатен со растителни влакна и витамини. Богат со тиамин, ниацин и витамин Б6.
  ден 59,00
  Слика на Интегрален кекс Wellness 205гр Портокал

  Интегрален кекс Wellness 205гр Портокал

  Избалансиран и вкусен кекс со парчиња портокал збогатен со растителни влакна и витамини. Богат со тиамин, ниацин и витамин Б6.
  ден 49,00
  Слика на Интегрален кекс Wellness 210гр Овесни снегулки

  Интегрален кекс Wellness 210гр Овесни снегулки

  Избалансиран и вкусен кекс со овесни снегулки збогатен со растителни влакна и витамини. Богат со тиамин, ниацин и витамин Б6.
  ден 49,00
  Слика на Интегрален кекс Wellness 210гр Суво грозје

  Интегрален кекс Wellness 210гр Суво грозје

  Избалансиран и вкусен кекс со парчиња суво грозје збогатен со растителни влакна и витамини. Богат со тиамин, ниацин и витамин Б6.
  ден 49,00