Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Златиборац

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на Мортадела Златиборац 125гр Свинска

  Мортадела Златиборац 125гр Свинска

  Грубо исечкана колбасица од свинско месо. Стабилни бои со правилно распоредени бели парчиња масно ткиво во филот. При сечење, масното ткиво не се одделува од мортаделата на кое цврсто е прицврстена обвивката.
  ден 75,00
  Слика на Кулен Златиборац 320гр Свински Домашен

  Кулен Златиборац 320гр Свински Домашен

  Производ со препознатлив топол вкус на мелена пиперка и традиционални српски зачини, направен од висококвалитетно свинско месо, кое се пуши и суши на отворено во Златибор и буково дрво.
  ден 279,00
  Слика на Кулен Златиборац 100гр Говедски

  Кулен Златиборац 100гр Говедски

  Производ со препознатлив топол вкус на мелена пиперка и традиционални српски зачини, направен од висококвалитетно говедско месо, кое се пуши и суши на отворено во Златибор и буково дрво.
  ден 92,00
  Слика на Чајна Златиборац 1кг Свинска Рефус

  Чајна Златиборац 1кг Свинска Рефус

  Многу вкусен и познат производ, изработен од високо квалитетно свинско месо и традиционални зачини. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-10гр.
  ден 639,00
  Слика на Чајна Златиборац 310гр Свинска

  Чајна Златиборац 310гр Свинска

  Многу вкусен и познат производ, изработен од високо квалитетно месо и традиционални зачини, многу уникатен вкус на нежно пушено месо за прекрасен оброк.
  ден 225,00
  Слика на Чајна Златиборац 100гр Говедска

  Чајна Златиборац 100гр Говедска

  Многу вкусен и познат производ, изработен од високо квалитетно месо и традиционални зачини, многу уникатен вкус на нежно пушено месо за прекрасен оброк.
  ден 89,00
  Слика на Чајна Златиборац 100гр Говедска

  Чајна Златиборац 100гр Говедска

  Многу вкусен и познат производ, изработен од високо квалитетно месо и традиционални зачини, многу уникатен вкус на нежно пушено месо за прекрасен оброк.
  ден 92,00
  Слика на Чајна Златиборац 320гр Говедска

  Чајна Златиборац 320гр Говедска

  Многу вкусен и познат производ, изработен од високо квалитетно месо и традиционални зачини, многу уникатен вкус на нежно пушено месо за прекрасен оброк.
  ден 245,00
  Слика на Сланина Златиборац 100гр Димена

  Сланина Златиборац 100гр Димена

  Производот има вкус на благо пушена квалитетна сланина, без кожа и 'рскавица, што се карактеризира со редови месо и маснотии. Подготвено со употреба на специјален традиционален метод на солење, пушење и сушење на свеж воздух на Златибор и буково дрво. Овој метод се користи повеќе од 130 години и е карактеристичен за најпознатата српска воздушна бања - Златибор.
  ден 145,00
  Слика на Сланина Златиборац 125гр Димена Деликатес

  Сланина Златиборац 125гр Димена Деликатес

  Пакетот содржи прецизно исечени парчиња пушени производи со висок квалитет. Ситно пушен свински производ со стабилна боја, пријатен и карактеристичен вкус и мирис. Производот мора да се чува на температура од +2°C до +4°C, на чисто и суво место, во оригиналното пакување, заштитено од светлина и влага.
  ден 109,00
  Слика на Сланина Златиборац 1кг Димена

  Сланина Златиборац 1кг Димена

  Димен свински производ со стабилна боја, пријатен и карактеристичен вкус и мирис. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-10гр.
  ден 649,00
  Слика на Печеница Златиборац 125гр

  Печеница Златиборац 125гр

  Благата нагласена нота на чад му ја дава специфичната арома, вкус и шмек на овој деликатесен производ. Совршен за хранлив појадок или вечера, богат со протеини.
  ден 89,00
  Слика на Чајна Златиборац 100гр Свинска

  Чајна Златиборац 100гр Свинска

  Вкусен производ, изработен од високо квалитетно месо и традиционални српски зачини, уникатен вкус на лесно пушено месо што се суши на свеж воздух на Златибор и буково дрво.
  ден 93,00
  Слика на Врат Златиборац 125гр Димен

  Врат Златиборац 125гр Димен

  Ситно пушен свински производ, со изедначена и стабилна боја, пријатен и карактеристичен вкус и мирис. Производот мора да се чува на температура од +2°C до +4°C, на чисто и суво место, во оригиналното пакување, заштитено од светлина и влага.
  ден 89,00
  Слика на Пршута Златиборац 100гр Говедска

  Пршута Златиборац 100гр Говедска

  Ова е најпознат српски производ со одличен вкус, пушено висококвалитетно говедско месо, солено во согласност со традицијата, а потоа пушено и сушено на свеж воздух на Златибор и буково дрво. Овој метод се користи повеќе од 130 години и е единствен за најпознатата српска воздушна бања - Златибор.
  ден 325,00
  Слика на Пршута Златиборац 100гр Свинска

  Пршута Златиборац 100гр Свинска

  Најпознат српски производ со одличен вкус на високо квалитетно лесно пушено свинско месо, направен со употреба на посебен метод на солење, пушење и сушење во свеж Златиборски воздух и буково дрво - метод кој се користи повеќе од 130 години.
  ден 189,00
  Слика на Колбас Златиборац 250гр Свински Grill

  Колбас Златиборац 250гр Свински Grill

  Грубo исечен варен свински колбас, со пријатен и карактеристичен мирис и вкус.
  ден 99,00
  Слика на Чајна Златиборац 330гр Домашна Свинска

  Чајна Златиборац 330гр Домашна Свинска

  Вкусен производ изработен од високо квалитетно месо и традиционални српски зачини со уникатен вкус на нежно пушено месо кое се суши на свеж воздух и на дрво од бука.
  ден 269,00
  Слика на Кулен Златиборац 1кг Свински Рефус

  Кулен Златиборац 1кг Свински Рефус

  Производ со препознатлив топол вкус на мелена пиперка и традиционални српски зачини, направен од висококвалитетно свинско месо, димено и сушено на отворено на буково дрво. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-10гр.
  ден 725,00
  Слика на Печеница Златиборац 1кг Рефус

  Печеница Златиборац 1кг Рефус

  Благата нагласена нота на чад му ја дава специфичната арома, вкус и шмек на овој деликатесен производ. Совршен за хранлив појадок или вечера, богат со протеини. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-10гр.
  ден 555,00
  Слика на Чајна Златиборац 1кг Свинска Рефус

  Чајна Златиборац 1кг Свинска Рефус

  Вкусен производ, изработен од високо квалитетно месо и традиционални српски зачини, уникатен вкус на лесно пушено месо што се суши на свеж воздух на Златибор и буково дрво. Производот е достапен во рефус пакување, цената се однесува на килограм и може да варира со разлика од +/-10гр.
  ден 709,00