Пребарување
test
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Зрнеста храна

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  banner
  Слика на Грав Сончева Долина 900гр

  Грав Сончева Долина 900гр

  Подготвен во многу варијанти, тој претставува еден од најпрепознатливите специјалитети на нашата кујна. Гравот е богат извор на протеини, ни обезбедува доволно количество на растителни влакна и може да биде од голема помош при процесот на слабеење.
  ден 189,00
  Слика на Леќа Сончева Долина 400гр

  Леќа Сончева Долина 400гр

  Леќата е зрнест производ кој често се користи како главно јадење во сите домаќинства. Изобилува со многу белковини, прехранбени влакна, фолна киселина, витамин Б1 и минерали.
  ден 55,00
  Слика на Ориз Сончева Долина 900гр Домашен

  Ориз Сончева Долина 900гр Домашен

  Домашен природен ориз без холестерол, глутен и масти.
  ден 105,00
  Слика на Рижото Maggi Fix 40гр Кремливо

  Рижото Maggi Fix 40гр Кремливо

  Производите на Maggi помагаат да се извади најдоброто во секој оброк. Рижото со печурки и пилешко брзо и лесно решение за да си помогнете во готвењето и да додадете магија на секој оброк.
  ден 45,00
  Слика на Грав Сончева Долина 500гр

  Грав Сончева Долина 500гр

  Подготвен во многу варијанти, тој претставува еден од најпрепознатливите специјалитети на нашата кујна. Гравот е богат извор на протеини, ни обезбедува доволно количество на растителни влакна и може да биде од голема помош при процесот на слабеење.
  ден 105,00
  Слика на Леќа Сончева Долина 900гр

  Леќа Сончева Долина 900гр

  Леќата е зрнест производ кој често се користи како главно јадење во сите домаќинства. Изобилува со многу белковини, прехранбени влакна, фолна киселина, витамин Б1 и минерали.
  ден 109,00
  Слика на Ориз Сончева Долина 500гр Домашен

  Ориз Сончева Долина 500гр Домашен

  Домашен природен ориз без холестерол, глутен и масти.
  ден 60,00
  Слика на Грав Danivo 900гр

  Грав Danivo 900гр

  Подготвен во многу варијанти, тој претставува еден од најпрепознатливите специјалитети на нашата кујна. Гравот е богат извор на протеини, ни обезбедува доволно количество на растителни влакна и може да биде од голема помош при процесот на слабеење.
  ден 135,00
  Слика на Ориз Сончева Долина 900гр Интегрален

  Ориз Сончева Долина 900гр Интегрален

  Домашен интегрален ориз богат со протеини и сложени јаглехидрати. Без холестерол.
  ден 99,00
  Слика на Грав Danivo 400гр

  Грав Danivo 400гр

  Подготвен во многу варијанти, тој претставува еден од најпрепознатливите специјалитети на нашата кујна. Гравот е богат извор на протеини, ни обезбедува доволно количество на растителни влакна и може да биде од голема помош при процесот на слабеење.
  ден 65,00
  Слика на Ориз Danivo 900гр Кочански Бел Опален

  Ориз Danivo 900гр Кочански Бел Опален

  Danivo кочански ориз од втора класа во пакување од 0.9кг.
  ден 55,00
  Слика на Грав 5-ка 900гр

  Грав 5-ка 900гр

  Подготвен во многу варијанти, тој претставува еден од најпрепознатливите специјалитети на нашата кујна. Гравот е богат извор на протеини, ни обезбедува доволно количество на растителни влакна и може да биде од голема помош при процесот на слабеење.
  ден 149,00
  Слика на Леќа Макс 400гр

  Леќа Макс 400гр

  Леќата е зрнест производ кој често се користи како главно јадење во сите домаќинства. Изобилува со многу белковини, прехранбени влакна, фолна киселина, витамин Б1 и минерали.
  ден 39,00
  Слика на Ориз 5-ка 400гр

  Ориз 5-ка 400гр

  Ориз од прва класа во пакување од 400 грама.
  ден 39,00
  Слика на Грав 5-ка 400гр

  Грав 5-ка 400гр

  Подготвен во многу варијанти, тој претставува еден од најпрепознатливите специјалитети на нашата кујна. Гравот е богат извор на протеини, ни обезбедува доволно количество на растителни влакна и може да биде од голема помош при процесот на слабеење.
  ден 69,00
  Слика на Ориз 5-ка 900гр

  Ориз 5-ка 900гр

  Првокласен ориз во пакување од 0.9 килограми.
  ден 79,00
  Слика на Грав Макс 400гр

  Грав Макс 400гр

  Подготвен во многу варијанти, тој претставува еден од најпрепознатливите специјалитети на нашата кујна. Гравот е богат извор на протеини, ни обезбедува доволно количество на растителни влакна и може да биде од голема помош при процесот на слабеење.
  ден 59,00
  Слика на Леќа 5-ка 400гр

  Леќа 5-ка 400гр

  Леќата е зрнест производ кој често се користи како главно јадење во сите домаќинства. Изобилува со многу белковини, прехранбени влакна, фолна киселина, витамин Б1 и минерали.
  ден 45,00
  Слика на Ориз Uncle Ben's 500гр Boil-In-Bag

  Ориз Uncle Ben's 500гр Boil-In-Bag

  Премиум квалитетен ориз за здраво срце и добро балансирана исхрана. Збогатено е со витамини и железо и е природно без маснотии. Спакуван во ќеса за инстант варење.
  ден 169,00
  Слика на Ориз Сончева Долина 800гр Кочански

  Ориз Сончева Долина 800гр Кочански

  Природен ориз без холестерол, глутен и масти.
  ден 75,00