Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 12 24 36

Пилешко филе Cekin 1кг Замрзнатo

445.00ден594.00ден

Пилешки надкопан Cekin 1кг Кеса

202.00ден270.00ден

Пилешки копан Cekin 1кг Kраток Кеса

211.00ден282.00ден

Пиле печено Cekin

295.00ден
Додај во кошница

Пилешки стек Cekin 600гр Замрзнат

385.00ден
Додај во кошница

Пилешки прсти Cekin 600гр

405.00ден
Додај во кошница

Пилешки дроб со срце Cekin 500гр

105.00ден
Додај во кошница

Пиле Cekin 1кг Grill Тацна

295.00ден442.00ден

Пиле Cekin 1кг Grill

265.00ден324.00ден