Прикажувам 1–20 од 31 резултати

Прикажи 12 24 36

Свеж турбот METRO 1000гр

1.140.00ден
Додај во кошница

Свежа Орада (Ципура) METRO Исчистена на тацна

779.00ден
Додај во кошница

Свеж Бранцин (Лаврак) METRO

829.00ден
Додај во кошница

Свеж Лосос METRO котлети

1.379.00ден
Додај во кошница

Свежа Пастрмка METRO (300гр-350гр) Исчистена на тацна

119.00ден396.00ден

Свежо Сипино Мастило METRO 500гр

2.999.00ден
Додај во кошница

Свежи Фагри METRO +1.5кг

1.379.00ден
Додај во кошница

Свежи Фагри METRO +1 кг

1.189.00ден
Додај во кошница

Свежи Фагри Метро

396.00ден3.960.00ден

Свежа риба METRO 800-1200 гр Јастог

4.205.00ден
Додај во кошница

Свежи Шкампи METRO 1кг

1.805.00ден
Додај во кошница

Свежи инчуни METRO Гаврос

147.00ден442.00ден

Свежа сардина METRO

229.00ден
Додај во кошница

Свежа туна METRO Филета Жолтоперка

3.417.00ден11.390.00ден

Свежа сабјарка METRO 7-20кг

8.542.00ден22.780.00ден

Свеж октопод METRO 500-1000гр

900.00ден
Додај во кошница

Свеж октопод METRO 1.8кг

2.786.00ден3.870.00ден

Свежа лигња METRO Голема

237.00ден711.00ден

Свежи ракчиња METRO Tigar

990.00ден2.970.00ден

Свежи ракчиња METRO Мали

233.00ден702.00ден