Прикажувам 1–20 од 29 резултати

Прикажи 12 24 36

Пилешки краток копан 1кг Gold

170.00ден255.00ден

Пилешко филе Cekin 1кг Тацна Замрзнато

490.00ден
Додај во кошница

Медаљони Perutnina Ptuj 400гр Пилешки

200.00ден
Додај во кошница

Пилешко филе Cekin 1кг Замрзнатo

391.00ден521.00ден

Пилешки надкопан Cekin 1кг Кеса

202.00ден269.00ден

Пилешки копан Cekin 1кг Kраток Кеса

175.00ден233.00ден

Пилешки дроб Ана Ком 1кг

85.00ден
Додај во кошница

Пилешки стек Југококта 1кг

360.00ден
Додај во кошница

Ќебапи Дироко 450гр

145.00ден
Додај во кошница

Мелено месо Дироко 450гр Јунешко

165.00ден
Додај во кошница

Мелено месо Дироко 450гр Мешано

150.00ден
Додај во кошница

Пилешки стек Cekin 600гр Замрзнат

320.00ден
Додај во кошница

Пилешки стек Perutnina Ptuj 800гр

445.00ден
Додај во кошница

Пилешки дроб со срце Perutnina Ptuj 500гр

100.00ден
Додај во кошница

Пилешки стек Слога Пром 1кг

213.00ден335.00ден

Пилешки прсти Cekin 600гр

370.00ден
Додај во кошница

Копан Vindon 1кг Мисиркин

249.00ден
Додај во кошница

Стек Vindon 900гр Мисиркин

515.00ден
Додај во кошница

Пилешки дроб со срце Cekin 500гр

95.00ден
Додај во кошница

Пилешки копан со надкопан Слога Пром 1кг

142.00ден214.00ден