Showing 1–20 of 21 results

Прикажи 12 24 36

Пиле Jona Големо Брзо замрзнато

313.00ден349.00ден

Свежи ребра Мик 1кг Свински Меснати

29.00ден295.00ден

Димена кременадла Мик 1кг Свинска Без коска

32.00ден325.00ден

Свежо месо Мик 1кг Говедска смеса

22.00ден225.00ден

Свежо месо Мик 600гр Мелен микс

105.00ден
Купи

Свеж колбас Мик 1кг Крањски Вакум

26.00ден259.00ден

Свеж колбас Мик 1кг За скара Вакум

22.00ден219.00ден

Свежа панцета 1кг Мик Чадена

29.00ден285.00ден

Свеж стек Мик 1кг Пилешки Саламурен

22.00ден225.00ден

Свеж врат Мик 1кг Јунешки без коска

47.00ден469.00ден

Свеж бут Мик 1кг Јунешки Пандован

52.00ден522.00ден

Свежа плешка Мик 1кг Јунешка Пандована

50.00ден499.00ден

Свеж бут Мик 1кг Свински Пандован

32.00ден325.00ден

Свежа плешка Мик 1кг Пандована

31.00ден315.00ден

Свежа кременадла 1кг Мик Свинска

27.00ден272.00ден

Пилешки копан со надкопан Cekin 1кг Кеса

195.00ден

Пилешки надкопан Cekin 1кг Кеса

167.00ден222.00ден

Пилешки копан Cekin 1кг Kраток Кеса

179.00ден239.00ден

Пиле печено Cekin

215.00ден
Купи

Пиле Jona 1кг Свежо Големо

273.00ден