Се прикажуваат сите 17 резултати

Прикажи 12 24 36

Шунка Neoplanta 1кг Pizza

29.00ден295.00ден

Шунка Пекабеско 350гр Викенд

125.00ден
Додај во кошница

Шунка Пекабеско 1кг Свинска Рефус

36.00ден365.00ден

Шунка 5ка 1кг Свинска Рефус

31.00ден315.00ден

Шунка Екстра Меин 1кг Свинска Тост Рефус

35.00ден349.00ден

Шунка Екстра Меин 1кг Свинска Стисната Рефус

35.00ден355.00ден 29.00ден295.00ден

Шунка Екстра Меин 1кг Свинска Специјал Рефус

32.00ден325.00ден

Шунка 5ка 350гр Свинска Мини

115.00ден
Додај во кошница

Шунка Пекабеско 1кг Пилешка Рефус

30.00ден305.00ден

Шунка Солета 350гр Свинска Деликатес Мини

150.00ден
Додај во кошница

Шунка Екстра Меин 400гр Свинска Стисната

145.00ден
Додај во кошница

Шунка Pik Vrbovec 1кг Свинска Рефус

53.00ден535.00ден

Шунка Пекабеско 1кг Свинска Викенд Рефус

35.00ден350.00ден

Шунка Солета 1кг Свинска Деликатес Рефус

38.00ден385.00ден

Шунка Пекабеско 400гр Деликатес

155.00ден
Додај во кошница

Шунка Пекабеско 400гр Свинска Мини

157.00ден
Додај во кошница

Шунка Екстра Меин 400гр Специјал

140.00ден
Додај во кошница