Showing all 8 results

Прикажи 12 24 36

Пиле Jona Големо Брзо замрзнато

313.00ден349.00ден

Свеж стек Мик 1кг Пилешки Саламурен

22.00ден225.00ден

Пилешки копан со надкопан Cekin 1кг Кеса

195.00ден

Пилешки надкопан Cekin 1кг Кеса

167.00ден222.00ден

Пилешки копан Cekin 1кг Kраток Кеса

179.00ден239.00ден

Пиле печено Cekin

215.00ден
Купи

Пиле Jona 1кг Свежо Големо

273.00ден

Пиле Jona 1кг Свежо Средно

269.00ден