Се прикажуваат сите 18 резултати

Прикажи 12 24 36

Грашок Пекабеско 900гр

95.00ден
Додај во кошница

Паниран кромид Farm Frites 1кг Onion Rings

280.00ден
Додај во кошница

Царска мешавина Fresco 1кг

190.00ден
Додај во кошница

Златен гарнир мешавина Gardenia 1кг

110.00ден
Додај во кошница

Ѓувеч Frikom 450гр

77.00ден
Додај во кошница

Брокула Frikom 450гр

105.00ден
Додај во кошница

Балкан мешавина Frikom 450гр

87.00ден
Додај во кошница

Златна мешавина Frikom 450гр

75.00ден
Додај во кошница

Грашок Gardenia 1кг

110.00ден
Додај во кошница

Грашок Gardenia 450гр

77.00ден
Додај во кошница

Грашок Frikom 450гр

67.00ден
Додај во кошница

Руска салата Frikom 450гр

77.00ден
Додај во кошница

Пченка Frikom 450гр

95.00ден
Додај во кошница

Боранија Gardenia 1кг Жолта

100.00ден
Додај во кошница

Боранија Gardenia 450гр Зелена

75.00ден
Додај во кошница

Боранија Gardenia 450гр Жолта

75.00ден
Додај во кошница

Боранија Frikom 450гр Жолта

77.00ден
Додај во кошница

Боранија Fresco 1кг Жолта

133.00ден
Додај во кошница