Прикажи 12 24 36

Лосос Vici 100гр Чаден

205.00ден
Купи

Риба Delisimo 500гр Ослиќ Филети

219.00ден
Купи

Рибни стапчиња Vici 400гр Панирани

Пастрмка Metro 1кг 250-350 Tropic

345.00ден
Купи

Риба Слога Пром 1кг Панга Филети

127.00ден207.00ден

Ослиќ My Fish 1кг

149.00ден
Купи

Ослиќ Klara 200 -400 1кг

135.00ден186.00ден

Пастрмка Klara 1кг

139.00ден307.00ден

Рибни стапчиња Fresco 250гр Панирани

52.00ден
Купи

Лосос Frikom 100гр Димен

199.00ден
Купи

Бакалар Frikom 600гр Црно Филе

489.00ден
Купи

Панга Metro 800гр Филети

175.00ден
Купи

Лосос Metro 600гр Котлети

275.00ден
Купи

Ослиќ Слога Пром 1кг 150-250

139.00ден201.00ден

Папалина Metro 800гр

69.00ден
Купи

Ослиќ Слога Пром 1кг 100-200

134.00ден194.00ден 121.00ден175.00ден

Ослиќ Metro 800гр

169.00ден
Купи

Ослиќ Metro 500гр Филети Лист

185.00ден
Купи