Се прикажуваат сите 17 резултати

Прикажи 12 24 36

Колбас Perutnina Ptuj 170гр Пилешки

130.00ден
Додај во кошница

Медаљони Perutnina Ptuj 400гр Пилешки

205.00ден
Додај во кошница

Посебна салама Perutnina Ptuj 500гр Poli Пилешка

215.00ден
Додај во кошница

Виршли Perutnina Ptuj 100гр Пилешки Extra

40.00ден
Додај во кошница

Виршли Perutnina Ptuj 200гр Пилешки Extra

55.00ден
Додај во кошница

Посебна салама Perutnina Ptuj 220гр Poli Mini Пилешка

105.00ден
Додај во кошница

Посебна салама Perutnina Ptuj 400гр Пилешка

117.00ден
Додај во кошница

Посебна салама Perutnina Ptuj 500гр Пилешка

145.00ден
Додај во кошница

Посебна салама Perutnina Ptuj 900гр Екстра Пилешка

215.00ден
Додај во кошница

Пилешки стек Perutnina Ptuj 560гр

340.00ден
Додај во кошница

Пилешки стек Perutnina Ptuj 800гр

475.00ден
Додај во кошница

Пилешки дроб со срце Perutnina Ptuj 500гр

105.00ден
Додај во кошница

Пилешки крилца Perutnina Ptuj 750гр Панирани

355.00ден
Додај во кошница

Пилешки копан со надкопан Perutnina Ptuj 800гр

240.00ден
Додај во кошница

Пиле Perutnina Ptuj 1кг Крупно

275.00ден
Додај во кошница

Пиле Perutnina Ptuj 1кг Ситно

285.00ден
Додај во кошница

Пилешки копан Perutnina Ptuj 800гр Kраток

235.00ден
Додај во кошница