Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 12 24 36

Свежо Сипино Мастило METRO 500гр

2.999.00ден
Додај во кошница

Свежа риба METRO 800-1200 гр Јастог

4.205.00ден
Додај во кошница

Свежи Шкампи METRO 1кг

1.805.00ден
Додај во кошница

Свежа сабјарка METRO 7-20кг

8.542.00ден22.780.00ден

Свеж октопод METRO 500-1000гр

900.00ден
Додај во кошница

Свеж октопод METRO 1.8кг

2.786.00ден3.870.00ден

Свежа лигња METRO Голема

237.00ден711.00ден

Свежи ракчиња METRO Tigar

990.00ден2.970.00ден

Свежи ракчиња METRO Мали

233.00ден702.00ден

Свежи ракчиња METRO Големи

474.00ден1.422.00ден