Се прикажуваат сите 19 резултати

Прикажи 12 24 36

Колбас Екстра Меин 350гр Македонски

100.00ден
Додај во кошница

Пилешки гради Екстра Меин 1кг Рефус

41.00ден409.00ден

Шунка Екстра Меин 1кг Свинска Тост Рефус

32.00ден325.00ден

Шунка Екстра Меин 1кг Свинска Стисната Рефус

34.00ден340.00ден

Шунка Екстра Меин 1кг Свинска Специјал Рефус

30.00ден300.00ден

Паризер Екстра Меин 700гр Пилешки со кашкавал

165.00ден
Додај во кошница

Мортадела Екстра Меин 150гр Свинска

69.00ден
Додај во кошница

Врат Екстра Меин 150гр Димен Свински

90.00ден
Додај во кошница

Печеница Екстра Меин 150гр Свинска

90.00ден
Додај во кошница

Колбас Екстра Меин 350гр Крањски Свински

135.00ден
Додај во кошница

Колбас Екстра Меин 350гр Вршнички

100.00ден
Додај во кошница

Колбас Екстра Меин 300гр Скараџиски Свински

83.00ден
Додај во кошница

Пилешки гради Екстра Меин 400гр

175.00ден
Додај во кошница

Шунка Екстра Меин 400гр Свинска Стисната

145.00ден
Додај во кошница

Шунка Екстра Меин 400гр Специјал

130.00ден
Додај во кошница

Виршли Екстра Меин 200гр Пилешки со кашкавал

57.00ден
Додај во кошница

Виршли Екстра Меин 200гр Пилешки

57.00ден
Додај во кошница

Виршли Екстра Меин 200гр Свински

57.00ден
Додај во кошница

Посебна салама Екстра Меин 400гр Свинска

95.00ден
Додај во кошница